ȘTIREA ZILEI: O asistentă medicală a tratat pacienți bolnavi de covid într-un costum foarte transparent…Pe când fără?

O infirmieră dintr-un spital coronavirus din Rusia, în care erau internați doar bărbați, a fost sancționată pentru că i se vedea lenjeria intimă sub combinezonul de protecție care era extrem de transparent, scrie Daily Mail. 

Poza a devenit virală după ce un pacient a postat fotografia pe rețelele de socializare, adăugând că nu are de ce să facă reclamație.
Dar șefii spitalului nu s-au amuzat și au pedepsit-o pe asistentă pentru „nerespectarea cerințelor pentru îmbrăcămintea medicală”.
Asistenta medicală în vârstă de 20 de ani a mai fost acuzată că este „prea sexy”, purtând doar combinezonul transparent.
Ea le-a spus managerilor de la Spitalul Clinic Regional Tula, aflat în apropiere de Moscova, că nu și-a dat seama că halatul pe care îl purta, atunci când trata pacienții infectați cu coronavirus, este atât de transparent.
În ciuda acestui fapt, ministerul regional al sănătății a raportat că „o sancțiune disciplinară a fost aplicată asistentei departamentului de boli infecțioase care a încălcat cerințele privind uniforma medicală”.

Șefii ei au spus la început că femeia purta „lenjerie”, dar mai târziu au afirmat că are un „costum de înot” sub halat.
Asistenta nu a vorbit public cu privire la incident și nu au fost dezvăluite detaliile exacte ale acțiunii disciplinare.

Sursa: Daily MailSursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: ȘTIREA ZILEI: O asistentă medicală a tratat pacienți bolnavi de covid într-un costum foarte transparent…Pe când fără?

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.