Tatăl Alexandrei Ioana Dinu, singura supraviețuitoare a accidentului de la Comasca: ”Mulțumim din suflet, Dan Motreanu și Fabian Țîrcă!”

Pentru că nu avem din păcate prea des ocazia de a scrie despre faptele bune ale unor  oameni față de concetățenii lor, dorim să redăm în rândurile de mai jos cuvintele de mulțumire ale unui tată din Giurgiu pentru ajutorul primit din partea a doi politicieni cu suflet mare, este vorba despre europarlamentarul Dan Motreanu și primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă. Iată ce scrie pe Facebook, tatăl acestei fetițe:
”O veste bună,
Fiica mea și-a revenit din comă și acum a început procedurile de recuperare… țin să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi care ne-ați susținut moral și v-ați rugat pentru sănătatea fetiței noastre.
Nu în ultimul rând vreau sa le mulțumesc celor două persoane care s-au implicat în mod direct în susținerea noastră: Domnul europarlamentar Dan Motreanu, dar și domnului Primar Fabian Țîrcă.
Cei doi s-au interesat permanent de situația fetei, iar domnul Dan Motreanu a ținut permanent legătura cu spitalul unde fiica mea a fost internată, ajutând și implicându-se în mod deosebit.
Mai mult domnul Motreanu ne-a susținut din toate punctele de vedere, astfel că datorită lor, celor două persoane speciale, domnul europarlamentar Dan Motreanu și domnul primar Fabian Țîrcă. fata mea va fi în curând acasă, în sânul familiei.”
O veste mare care ne dă speranța că încă mai există oameni și mai ales politicieni ce se gândesc la semenii lor în orice moment al anului, nu numai de sărbători sau în campaniile electorale.
Precizăm că ziarul nostru este cel care a dorit să scoată în evidență gestul deosebit al celor doi, extrăgând de pe Facebook acest mesaj de mulțumire al unui tată fericit, cei doi generoși politicieni păstrându-și anonimatul, astfel că vina apariției acestui material ne aparține în totalitate.
Un gest care am dori să fie repetat tot mai des de către toți aleșii noștri. În consecință, redactorii cotidianului Jurnal giurgiuvean, urează fetiței concetățeanului nostru însănătoșire grabnică! Așa să-i ajute Dumnezeu!
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Tatăl Alexandrei Ioana Dinu, singura supraviețuitoare a accidentului de la Comasca: ”Mulțumim din suflet, Dan Motreanu și Fabian Țîrcă!”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.