Toma Petcu, după desemnarea sa la președinția CJ: ”Nu suntem partidul celor bogati sau săraci, suntem partidul tuturor giurgiuvenilor!”

Toma Petcu, după desemnarea sa la președinția CJ: ”Nu suntem partidul celor bogati sau săraci, suntem partidul tuturor giurgiuvenilor!”

După cum v-am informat, marți seară, PNL Giurgiu și-a desemnat candidații la președinția CJ și Primăria municipiului Giurgiu, liberalii mizând, în aceste alegeri, pe ”cuplul” Toma Petcu-Adrian Anghelescu.

A doua zi după ședința desfășurată la Mihăilești, Toma Petcu a notat, pe pagina sa oficială:

”Aseară, am participat la întrunirea Consiliul Director Județean al PNL GIURGIU, alături de toți primarii PNL și de conducerea organizației, în frunte cu președintele Dan MOTREANU.

Am fost onorat să fiu desemnat candidat al PNL la președinția CONSILIULUI JUDEȚEAN GIURGIU.

De asemenea, pentru PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU, a fost validată candidatura actualului primar, Adrian ANGHELESCU.

Primul loc pe lista de la alegerile parlamentare va fi ocupat de actualul deputat Alexandru ANDREI.

Țin să le mulțumesc tuturor colegilor primari, conducerii PNL, domnului președinte Dan MOTREANU, pentru încrederea cu care m-au investit și susținerea pe care o primesc!

Totodată, țin să le urez succes și să-i asigur de susținerea mea, pe colegii mei, Alexandru ANDREI și Adrian ANGHELESCU! Împreună, formăm echipa cea mai determinată și puternică pentru Giurgiu!

La propunerea președintelui PNL Giurgiu, Dan Motreanu, aseară am primit încrederea și votul colegilor mei și am fost desemnat candidatul Partidului Național Liberal pentru câștigarea președinției CJ GR.

Cei care mă cunosc știu că bătăliile pe care le-am asumat, le-am câștigat pe toate. Nu am să vă dezamăgesc nici de data asta. Mă bazez pe seriozitatea primarilor noștri și pe puterea echipei.

Scopul nostru ca partid liberal este ca fiecare giurgiuvean sa aibă o șansă. Nu suntem partidul celor bogati sau săraci, suntem partidul tuturor giurgiuvenilor care aleg să rămână alături de județul Giurgiu.

Dincolo de proiecte și de programe, vă propun și o schimbare în modul în care facem politică la Giurgiu, în modul în care comunicăm cu oamenii și în felul în care lucrăm între noi.

Nu am dușmani, am adversari politici. Am colegi și cred în valoarea cuvântului dat. Cred că e nevoie să fim mai deschiși între noi și să evaluăm onest ce vor cei care nu vin la vot, cei care nu ne vor nici pe noi dar nici pe alții.

Avem înainte un drum lung și greu dar tocmai din acest motiv victoria noastră va fi și mai frumoasă.

Dumnezeu să ne ajute!”

După cum v-am informat, marți seară, PNL Giurgiu și-a desemnat candidații la președinția CJ și Primăria municipiului Giurgiu, liberalii mizând,


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/toma-petcu-dupa-desemnarea-sa-la-presedintia-cj-nu-suntem-partidul-celor-bogati-sau-saraci-suntem-partidul-tuturor-giurgiuvenilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 21 martie 2024 14:30

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.