Trafic transfrontalier îngreunat. Podul Prieteniei intră în reparaţii pe o perioadă de doi ani

Trafic transfrontalier îngreunat. Podul Prieteniei intră în reparaţii pe o perioadă de doi ani

În prima parte a lunii iulie se preconizează începerea lucrărilor de reparații pe partea bulgară la Podul Prieteniei dintre Ruse și Giurgiu,  lucrări ce vor dura aproximativ 730 de zile. Pe perioada reparațiilor, circulația se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, în sistem semaforizat, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

„Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere”, a transmis instituția.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră le recomandă participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de trecere deschise în regim internațional de la granița cu Bulgaria, după cum urmează:

-pe raza județului Teleorman: PTF Zimnicea (BAC), PTF Turnu Măgurele (BAC)

-pe raza județului Constanța: PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipnița și PTF Dobromir pentru autoturisme cu greutate admisă de 3,5 tone,  iar programul de funcționare este de la ora 08:00 la ora 20:00

-pe raza județului Dolj: PTF Bechet (BAC) și PTF Calafat

-pe raza județului Călărași: PTF Călărași.

În prima parte a lunii iulie se preconizează începerea lucrărilor de reparații pe partea bulgară la Podul Prieteniei dintre Ruse și Giurgiu,  lucrări ce vor dura aproximativ 730 de zile. Pe perioada reparațiilor, circulația se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, în sistem semaforizat, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu. „Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere”, a transmis instituția. Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră le recomandă participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de trecere deschise în regim internațional de la granița cu Bulgaria, după cum urmează: -pe raza județului Teleorman: PTF Zimnicea (BAC), PTF Turnu Măgurele (BAC) -pe raza județului Constanța: PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipnița și PTF Dobromir pentru autoturisme cu greutate admisă de 3,5 tone,  iar programul de funcționare este de la ora 08:00 la ora 20:00 -pe raza județului Dolj: PTF Bechet (BAC) și PTF Calafat -pe raza județului Călărași: PTF Călărași.


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/trafic-transfrontalier-ingreunat-podul-prieteniei-intra-in-reparatii-pe-o-perioada-de-doi-ani/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 30 iunie 2024 17:08

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.