TRAGEDIE! Azi-noapte, o femeie a fost mistuită de flăcările ce îi incendiase casa! 

TRAGEDIE! Azi-noapte, o femeie a fost mistuită de flăcările ce îi incendiase casa! 

O groaznică tragedie a avut loc azi-noapte în  localitatea Toporu, acolo unde o femeie a fost surprinsă în incendiul care a izbucnit în locuința sa.

Incendiul izbucnind în toiul nopții, flăcările au fost observate prea târziu, iar femeia nu a reușit să mai iasă din casă, fiind cuprinsă de flăcări.  Aceasta a fost găsită de pompieri într-una din camere, însă, din păcate nu a mai putut fi salvată, în starea gravă în care se afla.
Când au ajuns echipajele, incendiul se manifesta violent, în interiorul a două camere, dar și la nivelul acoperișului. La rândul ei, locuința s-a deteriorat în proporție de 70%.
La caz au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD.

Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza coșului de fum deteriorat…

 

O groaznică tragedie a avut loc azi-noapte în  localitatea Toporu, acolo unde o femeie a fost surprinsă în incendiul care a izbucnit în locuința sa. Incendiul izbucnind în toiul nopții, flăcările au fost observate prea târziu, iar femeia nu a reușit să mai iasă din casă, fiind cuprinsă de flăcări.  Aceasta a fost găsită de […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/tragedie-azi-noapte-o-femeie-a-fost-mistuita-de-flacarile-ce-ii-incendiase-casa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tragedie-azi-noapte-o-femeie-a-fost-mistuita-de-flacarile-ce-ii-incendiase-casa
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 martie 2023 22:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.