Tragedie: bătrână ucisă de câinii de luptă crescuți de fiul său

O bătrână în vârstă de 77 ani din judeţul Giurgiu a murit, miercuri după-amiază, după ce a fost atacată de doi câini rasa Amstaff, care aparţin fiului său şi pe care îi îngrijea. Cazul a fost sesizat Poliţiei de către o vecină a bătrânei, care a fost muşcată şi ea de unul dintre animale.

Potrivit oficialilor IPJ Giurgiu, incidentul s-a produs comuna Prundu, în jurul orei 13:00.

Poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 de către o femeie de 79 de ani din localitate care a reclamat că a auzit strigăte de ajutor din curtea vecinei sale şi că a mers la aceasta să vadă ce i se întâmplă, însă când a încercat să intre în curte a fost atacată de doi câini, fiind muşcată de unul dintre aceştia.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat din comuna Prundu, deţinea în curtea locuinţei, 2 câini, rasa Amstaff, care în jurul orelor 13.00, au atacat-o pe mama acestuia, o femeie în vârstă de 77 de ani, pe timpul desfăşurării activităţilor de îngrijire a acestora, iar leziunile produse au condus la decesul acesteia” precizează poliţiştii din Giurgiu.

În urma decesului femeii, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar fiul acestuia a fost amendat contravenţional în baza OUG 55/2002, pe motiv că nu a declarat câinii organelor de poliţie.

www.news.ro

The post Tragedie: bătrână ucisă de câinii de luptă crescuți de fiul său appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Tragedie: bătrână ucisă de câinii de luptă crescuți de fiul său

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.