Trei sectoare de drumuri județene – închise pe timpul iernii

Pentru că, în fiecare iarnă, au fost mari probleme cu circulația rutieră, Direcția de Transporturi a propus consilierilor județeni instituirea unor restricții de circulație pe trei sectoare de drumuri județene.

Este vorba despre :

  • DJ 503, pe sectorul cuprins între km 7+900 și km 28+000 (intersecția DJ 503 A și intersecție DJ 506A Toporu)
  • DJ 504, pe sectorul cuprins între km 19+780 și km 30+000 (localitatea Putineiu-limită județ Teleorman)
  • DJ 506A, pe sectorul cuprins între km 14+000 și km 18+530 (localitatea Toporu-limită județ Teleorman)

”Pentru a se evita producerea unor evenimente rutiere grave ce ar putea periclita viața participanților la trafic (…), având în vedere că la această dată starea de viabilitate a sectoarelor de drum menționate este neadecvată circulației rutiere în condiții de siguranță, care se accentuează pe timpul iernii, se propune aprobarea măsurii de restricționare totală a circulației, în perioada cuprinsă între data aprobării și 28 februarie 2021” – se arată în referatul de specialitate.

Același document mai arată, însă, că a fost solicitat avizul Serviciului Poliție Rutieră, care încă nu a sosit, prin urmare măsura de restricționare a circulației pe cele trei sectoare de drum județean ar urma să intre în vigoare la data de 1 decembrie, fiind valabilă până la sfârșitul lunii februarie a anului viitor.

The post Trei sectoare de drumuri județene – închise pe timpul iernii appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Trei sectoare de drumuri județene – închise pe timpul iernii

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.