Tur de forță al echipei Pro Romania

Azi, alaturi de Claudiu Vladu și echipele de campanie am fost prezent la târgul de la Bolintin Vale, la Floresti Stoienesti, Ulmi, Gaiseni, Cascioarele, Bucsani, Crevedia Mare, Letca Veche, Bulbucata, Clejani ,Hotarele, Heresti, Valea Dragului si Varasti.

În toate aceste comune cetățenii nu au uitat ca Victor Ponta a fost votat în 2014 în proporție de 70% si ca reprezinta soluția viabila a social democrației în politica națională.

✅Cetatenii au însă nevoie de sprijin pentru a iesi din criza și pentru a traversa impreuna aceasta perioada‼‼Nu lasam pe nimeri în urma.‼Trebuie sa asiguram un venit minim de criza, platit din fonduri europene și de la Bugetul Statului.

✅ Experienta pe care am acumulat-o in mediul privat și din calitatea de primar al municipiului Giurgiu constituie garanția ca as putea sa fiu singurul parlamentar care vine cu solutii concrete pentru giurgiuveni.

📢Pe 6⃣decembrie, de ziua Sfântului Mare Ierarh Nicolae, votăm poziția 5⃣🖐 din buletinul de vot(Pro Romania) pentru 4⃣ ani de responsabilitate in Parlament

➡Votăm Nicolae BARBU- DEPUTAT

➡Votăm Cezar Claudiu VLADU- SENATOR

Comandat de PRO ROMÂNIA, COD MANDATAR 11200008Sursa: saptamanagiurgiuveana.ro/wp/
Articol sursa: Tur de forță al echipei Pro Romania

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.