Un autoturism a luat foc, luni, după amiază, pe Podul Prieteniei din Giurgiu. (Galerie FOTO)

Un autoturism a luat foc, luni, după amiază, pe Podul Prieteniei din Giurgiu. (Galerie FOTO)

Un autoturism a luat foc,  luni  după-amiază (1 iulie), pe Podul Prieteniei, care face legătura dintre orașele Giurgiu și Ruse.

Conducătorul auto și cei trei pasageri au coborât imediat din mașină când au văzut că iese fum de sub capotă. Autoturismul se deplasa pe sensul de mers către Bulgaria.

Ceilalți șoferi au folosit stingătoarele pentru a limita propagarea flăcărilor.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, dar și un echipaj de pompieri din țara vecină.

          Pentru o perioadă de timp traficul pe pod a fost întrerupt.

Primii care au ajuns la fața locului au fost paramedicii care asigură intervenția în zona Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu.  Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Au ars compartimentul motor și partea din față a autoturismului, fiind salvate însă  bunurile personale din interior.

Pompierii au dovedit ca de fiecare dată eficacitate, reușind să stingă focul și să curețe, într-un timp record, urmele incidentului de pe șosea, dând astfel posibilitatea  participanților  angajați în trafic să își continue drumul, pe ambele sensuri …

Sursa: ISU Giurgiu

Articolul Un autoturism a luat foc, luni, după amiază, pe Podul Prieteniei din Giurgiu. (Galerie FOTO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Un autoturism a luat foc,  luni  după-amiază (1 iulie), pe Podul Prieteniei, care face legătura dintre orașele Giurgiu și Ruse. Conducătorul auto și cei trei pasageri au coborât imediat din mașină când au văzut că iese fum de sub capotă. Autoturismul se deplasa pe sensul de mers către Bulgaria. Ceilalți șoferi au folosit stingătoarele pentru […]

Articolul Un autoturism a luat foc, luni, după amiază, pe Podul Prieteniei din Giurgiu. (Galerie FOTO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jipa Carmen
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/un-autoturism-a-luat-foc-luni-dupa-amiaza-pe-podul-prieteniei-din-giurgiu-galerie-foto/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 iulie 2024 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.