Fără categorie

Un ofiţer de poliţie dezvaluie: Cel puţin un ceas furat din casa lui Bădălău este acum în Italia!

spargeri giurgiu

Au trecut aproximativ 5 săptămâni de când casa senatorului PSD, Niculae Bădălău, a fost spartă de hoţi. Între timp, în zona de nord a judeţului au fost mai multe spargeri de locuinţe şi o tentativă de jefuire a unei bănci. Ancheta stagnează, pentru că poliţiştii nu au vreo pistă
Sub protecţia anonimatului, un ofiţer de poliţie, care cunoaşte cel mai bine grupările infracţionale din zonă, vine cu dezvăluiri în exclusivitate despre aceste cazuri:
” Prin poziţionare, în Bolintin (Vale şi Deal), se întâlnesc interesele unor grupuri infracţionale din mai multe judeţe: Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Călăraşi şi Bucureşti. Sunt grupări care acţionează, în special în zona prostituţiei, în Spania, Italia, Germania, Anglia.
Dacă nu cunoşti aceste clanuri, modul lor de operare, ce legături au în afara ţării, îţi este aproape imposibil să poţi rezolva un caz.
Ancheta desfăşurată de către colegii mei, în legătură cu spargerile care au avut în ultima perioadă, a fost pornită greşit încă de la început. Din nefericire, la nivel de IPJ Giurgiu sunt din ce în ce mai puţini profesionişti. Amestecă lucrurile. Din punctul meu de vedere, bancomatul din Bolintin nu a fost spart de aceeaşi grupare infracţională. Modul de operare este diferit. Lovitură dată, chiar de 1 Decembrie, la Crevedia, da, sunt aceiaşi care au acţionat şi la senatorul Bădălău.
La câteva zile după spargeri, a apărut în presa naţională informaţia că poliţiştii giurgiuveni au câţiva suspecţi ce sunt reţinuţi şi interogaţi. Asta este vrăjeala noastră în astfel de cazuri. Noi îi spunem identificarea cercului de suspecţi. Un amărât a fost reţinut în acele zile, pe undeva pe lângă Corsarul Roşu, poliţiştii încercând să-l forţeze să recunoască toate infracţiunile. După o noapte de presiuni, l-au lăsat să plece, nu existau dovezi.
Dacă în aceste cazuri nu intervine Bucureştiul, ori SRI-ul, şansele pentru a prinde autorii sunt nule. Îi lansez o provocare şefului meu, Cătălin Georgescu, prin intermediul vostru: Punem pariu pe ce vrea el, că la ora aceasta, cel puţin un ceas, care a fost furat din casa senatorului Niculae Bădălău, este scos la vânzare în Italia.”Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Un ofiţer de poliţie dezvaluie: Cel puţin un ceas furat din casa lui Bădălău este acum în Italia!

Comentarii

comentarii