Un polițist din Giurgiu a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19), iar 27 de colegi ai acestuia urmează să fie testați

Printr-un comunicat de presă emis duminică seara, Direcția de Sănătate Publică Giurgiu informează că 32 de angajați din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu au fost testați , iar rezultatul testelor a ieșit negativ.

Autoritățile spun că s-a recurs la testarea cadrelor MAI în cauză deoarece un polițist a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Ulterior, acesta a avut contact cu alți colegi de serviciu.

Alți 27 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu urmează să fie testați în perioada următoare.

În urma testelor, încă 8 persoane suspecte din localitatea în care domiciliază polițistul au fost confirmate pozitiv,. Starea de sănătate a celor 40 de persoane infectate, până la ora actuală, cu noul coronavirus (COVID-19) este una bună, iar o anchetă epidemiologică este în desfășurare.

Camelia SACHETTISursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Un polițist din Giurgiu a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19), iar 27 de colegi ai acestuia urmează să fie testați

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.