Un tânăr de 27 de ani aduce 830.000 euro bani europeni pentru 6 comune din nordul județului

Gabriel Bălăceanu are doar 27 de ani, a terminat ASE-ul – Facultatea de Management și un Master în Managementul Afacerilor, iar din ianuarie 2017 se ocupă de GAL Giurgiu Nord. Ca manager de proiect al acestui GAL, Gabriel Bălăceanu a reușit să dea toate statisticile peste cap obținând 830.000 euro bani europeni pe care i-a atras doar în anul 2018 pentru finanțarea a 14 proiecte din teritoriul GAL Giurgiu Nord. Ca urmare a acestui rezultat extraordinar tânărul manager de proiect de la GAL Giurgiu Nord a fost și premiat de către A.F.I.R. cu Premiul de Excelență pentru susținerea mediului rural.

GAL Giurgiu Nord a fost creat pentru dezvoltarea teritoriului a 6 comune: Florești-Stoenești, Ulmi, Joița, Cosoba, Săbăreni și Dragomirești Vale din Ilfov, iar până în prezent 11 proiecte pentru IMM-uri au primit deja finanțare în valoare totală de 550.000 euro. Din acești bani în prezent antreprenori din Florești Stoenești dezvoltă afaceri în domeniul producției săpunului de casă, producției sistemelor de securitate IT, proiecte foto-video, consultanță în management, producție de materiale lemnoase, producție caiac-canoe, salon de înfrumusețare și servicii de deratizare. Fiecare afacere a primit 50.000 euro bani europeni pentru a se dezvolta.

Alte proiecte pentru care tânărul Gabi Bălăceanu a reușit să atragă fonduri europene în valoare de 300.000 euro se referă la finanțarea UAT-urilor pentru înființarea unei săli multifuncționale în comuna Săbăreni, achiziția unui tractor în Dragomirești Vale și a unui buldoexcavator în comuna Florești-Stoenești (92.000).

Gabi Bălăceanu susține că peste tot unde a interacționat cu autoritățile locale, cu Ministerul și cu AFIR a primit susținere, sprijin și deschidere din partea reprezentanților statului.

”Mi-au plăcut dintotdeauna lucrurile bine făcute și de când sunt la GAL am întâlnit oameni foarte competenți, dornici să ne ajute și să ne susțină pentru a depune proiecte cât mai bune astfel încât să primim finanțare și poate de aceea am și reușit să atragem fonduri europene cu o valoare atât de mare și într-un timp atât de scurt”, a declarat pentru stirigiurgiu.ro managerul de proiect GAL Giurgiu Nord, Gabi Bălăceanu.

În continuare prin GAL Giurgiu Nord urmează să fie finanțate o sală de sport în comuna Cosoba și o bază sportivă în comuna Joița. De asemenea este deschisă depunerea de proiecte pentru măsura tânăr fermier, pentru susținerea fermelor mici, pentru servicii sociale și pentru susținerea incluziunii sociale pentru minorități.

The post Un tânăr de 27 de ani aduce 830.000 euro bani europeni pentru 6 comune din nordul județului appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Un tânăr de 27 de ani aduce 830.000 euro bani europeni pentru 6 comune din nordul județului

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.