Una dintre prioritățile administrației județene o reprezintă și dezvoltarea învățământului giurgiuvean

Astăzi 26 februarie, a avut loc o întâlnire de lucru pe tema promovării școlilor profesionale. Au participat Deputatul Alexandru-Ioan ANDREI, Președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru BEIANU, Vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu Elisabeta MIHALCEA, Primarul Municipiului Giurgiu Adrian ANGHELESCU, Viceprimarul Silviu DUMITRESCU și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Întâlnirea a fost organizată de Consiliul Județean Giurgiu și s-a desfășurat la administrația Zonei Libere Giurgiu.

S-a analizat posibilitatea realizării unui plan de management, în sensul includerii în cadrul grupelor de învățământ giurgiuvean a claselor liceale profesionale, cu meserii căutate pe piata muncii, ce ar asigura în viitor personal calificat. Ne confruntăm de ani buni cu lipsa personalului calificat, atât în municipiu cât si în județ, îndeosebi în zona de sud.

Una dintre prioritățile administrației județene o reprezintă și dezvoltarea învățământului giurgiuvean, în general, prin susținerea performanței școlare, coroborat și cu realizarea unor clase de învățământ profesional.

.pf-button.pf-button-excerpt { display: none; }

The post Una dintre prioritățile administrației județene o reprezintă și dezvoltarea învățământului giurgiuvean appeared first on Informatia de Giurgiu.Sursa: informatiadegiurgiu.ro
Articol sursa: Una dintre prioritățile administrației județene o reprezintă și dezvoltarea învățământului giurgiuvean

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.