Vasile MUSTĂȚEA este noul director al Cancelariei Prefectului!

Începând cu data de 26 decembrie 2019, Vasile Mustățea îndeplinește funcția de director al Cancelariei Prefectului. 
Vasile Mustățea s-a născut la data de 13 iunie 1953, în Malu (județul Giurgiu). Este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Economia Industriei, Construcţiilor și Transporturilor – diplomă de licenţă 1979.
Vasile Mustățea a mai ocupat această funcție în perioada 1997 – 2001, când a fost Director General și Secretar General al Prefecturii Giurgiu. 
Fost prefect în perioada aprilie – septembrie 2008, apoi consilier al Primarului Municipiului Giurgiu (septembrie – decembrie 2008), Vasile Mustățea a ocupat, timp de patru ani, în mandatul 2014 – 2018, funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu. 
Contactat telefonic, noul director al Cancelariei Prefectului a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, că în această perioadă principala sa ocupație este legată de îndeplinirea, în primul rând, a atribuțiilor legate de fișa postului. 
Motivul că despre numirea lui Vasile Mustățea s-a aflat atât de târziu este legat, cel mai probabil, de faptul că în Prefectura Giurgiu încă se lucrează la punerea la punct a unui birou de relații cu presa care să ofere, cu promptitudine, detalii despre activitatea instituției. 
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Vasile MUSTĂȚEA este noul director al Cancelariei Prefectului!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.