Venirea zăpezii nu-i va lua prin surprindere! Autoritățile județene spun că vor interveni cu forțe proprii

Venirea zăpezii nu-i va lua prin surprindere! Autoritățile județene spun că vor interveni cu forțe proprii

Cu utilajele de la Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu, societatea din subordinea CJ, cu cele inchiriate, autoritățile județene urmăresc să desfășoare lucrările de deszăpezire, daca va fi cazul, cu operativitate și la un randament optim, se arata intr-un COMUNICAT DE PRESĂ transmis de catre CJ Giurgiu.

„Pentru o corectă informare cu privire măsurile de prevenire și combatere a înzăpezirii pe drumurile județene din județul Giurgiu, facem următoarele precizări:

➡ Până la această dată, trei proceduri de atribuire a acestor servicii au fost anulate din cauză că nu a fost prezentată nicio ofertă.

➡ Concret, în data de 15.11.2022, Consiliul Județean Giurgiu a demarat procedura simplificată în vederea atribuirii contractelor de servicii „Prevenirea şi combaterea înzăpezirii pe drumurile judeţene – întreţinerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene din judetul Giurgiu ianuarie 2023 – martie 2023 – lot 1, lot 2 si lot 3”.

Anunțul a fost publicat pe platforma SEAP în data de 21.11.2022. Procedura a fost anulată deoarece nu s-a prezentat nicio ofertă.

➡ În data de 12.12.2022 a fost demarată o negociere fără publicare prealabilă, fiind invitați patru operatori economici.

Negocierea a fost programată pentru data de 20.12.2022. Niciunul dintre operatorii economici nu s-a prezentat la negociere.

➡ O nouă procedură simplificată a fost demarată pe data de 23.12.2022, anunțul fiind publicat pe 28.12.2022.

În urma unor solicitări de clarificare depuse de operatori economici, termenul de depunere a ofertelor s-a prelungit cu 7 zile, de la 12.01.2023, până la 19.01.2023.

Și această procedură a fost anulată din motiv de neprezentare de oferte.

❗ Consiliul Județean Giurgiu demarează astăzi, 26.01.2023, o nouă procedură de negociere.

✅ În situația în care la nivelul județului Giurgiu vor cădea precipitații sub formă de ninsoare, Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu va interveni atât cu utilajele din cadrul parcului auto propriu, cât și cu alte sase autospeciale dotate cu lamă și o sărăriță închiriate pentru această perioadă.”

The post Venirea zăpezii nu-i va lua prin surprindere! Autoritățile județene spun că vor interveni cu forțe proprii appeared first on Informatia de Giurgiu.

Cu utilajele de la Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu, societatea din subordinea CJ, cu cele inchiriate, autoritățile județene urmăresc să desfășoare lucrările de deszăpezire, daca va fi cazul, cu operativitate și la un randament optim, se arata intr-un COMUNICAT DE PRESĂ transmis de catre CJ…

The post Venirea zăpezii nu-i va lua prin surprindere! Autoritățile județene spun că vor interveni cu forțe proprii appeared first on Informatia de Giurgiu.


Autorul articolului Mitroi Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://www.informatiadegiurgiu.ro/venirea-zapezii-nu-i-va-lua-prin-surprindere-autoritatile-judetene-spun-ca-vor-interveni-cu-forte-proprii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://www.informatiadegiurgiu.ro/feed/
Titlu original Informatia de Giurgiu
Data originala articol 26 ianuarie 2023 19:21

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.