Victorie giurgiuveană după un meci cu 4 eliminări: ”Aro Cîmpulung Muscel” – ”Dunărea Giurgiu” 2-3 (0-1)

Victorie giurgiuveană după un meci cu 4 eliminări: ”Aro Cîmpulung Muscel” – ”Dunărea Giurgiu” 2-3 (0-1)

Dunărea Giurgiu a dat lovitura, în etapa a 10-a (prima a returului), Ligii a III-a, seria a 4-a, în deplasarea de la Aro Cîmpulung Muscel, învingând cu scorul de  3 la 2.  

Aşa cum anticipa toată lumea, Dunărea Giurgiu s-a impus pe stadionul  din Cîmpulung Muscel cu scorul de  3-2 (1-0).

Giurgiuvenii aveau o  revanșă de luat, după ce în prima etapă din sezonul precedent , au fost învinși pe teren propriu de Aro cu 4 la 0. La pauză scorul a fost de 1-0 pentru Dunărea, prin golul marcat în minutul 10 de Costache.

Desprinderea  a venit imediat după pauză prin dubla lui Bălțat în minutele 51 și 53, giurgiuvenii conducând la un moment dat  cu 3-0. Pentru gazde au marcat Alin Fieraru min.64 și  Gabriel Jenaru  min.90+3 din penalty.

Tensiunea meciului s-a ridicat deodată la cote maxime, iar nervii jucătorilor au început să cedeze. Astfel, în minutul 34, Costache ia al doilea „galben” , iar portarul Stanciu, direct roșu.  Cu doi jucători eliminați de pe teren, echipa giurgiuveană a fost nevoită să joace o oră cu doi oameni în minus.

O dată cu eliminarea celor doi jucători de la vizitatori a luat drumul vestiarelor și Răduță (două „galbene”) de la gazde,  cartonașul roșu fiind luat pentru o  încăierare. Egalitatea la cartonașe roșii a venit   în minutul 89, când Fieraru, a văzut vede cel de-al doilea cartonaș galben pentru un fault.

A fost un meci de luptă. Pentru noi meciul cu Aro a fost unul foarte important și sperăm să câștigăm și mai departe de acum încolo  pentru a  ajunge în play-off-ul acestei competiții” , a declarat, imediat după meci, prof. Mirel Eugen Marin, director și manager al Clubului ”Dunărea Giurgiu”.

Fotbaliștii giurgiuveni au plecat spre Cîmpulung Muscel de joi, fiind cazați la hotelul„ Muscelu”. Deplasarea la Cîmpulung  fost posibilă datorită unor oameni de bine care au suportat cheltuielile de cazare și masă.

Echipa de la malul Dunării a obținut astfel 3 puncte uriașe și a rămas tot pe locul patru  (ultimul din play-off) în clasament,visul de a juca în play-off fiind din ce în ce mai aproape.

Runda viitoare,  sâmbătă, 4 noiembrie, 2023, de la ora 14.00, Dunărea va primi, pe teren propriu, vizita ocupantei locului trei în clasament, CS Popești- Leordeni.

ARO: Gallo – Robu, Fieraru, Oprean, Răduță – Durdun, Neicu, Jenaru – Mihalcea, Măzărache, Grigore. Antrenor: Ionuț MIHU. Au mai evoluat: Peștișor, Pia, Bucurescu, M. Olaru și Șerban.

DUNĂREA: Stanciu (înlocuit cu Bălăceanu), T. Constantin, Anghel – Costache, Mizdrescu, Constantinescu, Popescu, Blaga – Bălțat, Șerbănescu. Antrenor: Andrei NEMȚESCU. Au mai evoluat: Vasilescu – Florescu, Mănăilă și Pasăre.

(Costel Spînu)

Costel Nicolae – foto

Articolul Victorie giurgiuveană după un meci cu 4 eliminări: ”Aro Cîmpulung Muscel” – ”Dunărea Giurgiu” 2-3 (0-1) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Dunărea Giurgiu a dat lovitura, în etapa a 10-a (prima a returului), Ligii a III-a, seria a 4-a, în deplasarea de la Aro Cîmpulung Muscel, învingând cu scorul de  3 la 2.   Aşa cum anticipa toată lumea, Dunărea Giurgiu s-a impus pe stadionul  din Cîmpulung Muscel cu scorul de  3-2 (1-0). Giurgiuvenii aveau o  revanșă […]

Articolul Victorie giurgiuveană după un meci cu 4 eliminări: ”Aro Cîmpulung Muscel” – ”Dunărea Giurgiu” 2-3 (0-1) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/victorie-giurgiuveana-dupa-un-meci-cu-4-eliminari-aro-cimpulung-muscel-dunarea-giurgiu-2-3-0-1/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 octombrie 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.