Vinitura sibiană care va număra voturile cu tableta

Naționaliștii locali din Sibiu îi numesc vinituri pe cei cu origini regățene …stabiliți în urbea ciobănesc-săsească.
Pe vremea în care Bălan era audiat în Parlament în cazul Caracal

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), deși este o structură militară, nu este subordonat Ministerului  Apărării Naționale. „Desprinderea totală din Ministerul Apărării Naţionale s-a făcut începând cu Hotărîrea Guvernului României nr. 229 din 27 mai 1993 privind unele măsuri de organizare și funcționare a Serviciului de Telecomunicații Speciale, stabilind astfel statutul STS de organ central de specialitate în domeniul telecomunicaţiilor speciale.”, conform site-ului Serviciului de Telecomunicații Speciale. Oficial, STS se află în subordinea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), dar este la cheremul președintelui României, care și numește conducerea acestui serviciu secret dubios, ce asigură din punct de vedere informatic desfășurarea alegerilor în România și transmite rezultatele de la Birourile electorale județene la Biroul Electoral Central (BEC).
Președintele României a propus Consiliului Suprem de Apărare a Ţării numirea generalui-maior Ionel-Sorin Bălan în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Propunerea a fost aprobată de către CSAT, a anunţat Administraţia Prezidenţială.
Se spune că vâlceanul Bălan, naturalizat în Sibiu, cu carieră militară începută la Liceul militar din Breaza și continuată ca elev la Scoala Militară de Telecomunicații Sibiu, ofițer și sef Telecomunicații Speciale Sibiu… în perioada 1997-2017, a fost adus special de Klaus în conducerea centrală a STS, el urmând să devină cel mai de încredere om al președintelui, chiar mai de încredere decât Hellvig-ul SRI-ului. Sursa: huhurez
Articol sursa: Vinitura sibiană care va număra voturile cu tableta

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.