Violență fără precedent a Poliției la Bolintin. Șeful Poliției Bolintin – autorul acestor violențe – a fost demis

O filmare ce arată cum șeful Poliției Bolintin bate cu sălbăticie unul din bărbații imobilizați de subalternii săi a făcut înconjurul Internetului joi, iar mai-marii Poliției – atât de la nivel local, cât și național (incusiv ministrul de Interne, Marcel Vela) au reacționat rapid: autorul violențelor de la Bolintin a fost demis din funcție, iar procurorii au dechis dosar oenal pe numele său.

Potrivit digi24.ro, ”șeful Poliției Bolintin Vale, acuzat că a snopit în bătaie un bărbat lipsit de apărare, a fost schimbat din funcție. În plus, Ministerul de Interne va trimite Corpul de control la IPJ Giurgiu. 

Violența teribilă a avut loc în urmă cu aproape o săptămână, însă imaginile care surprind bătaia au fost făcute publice abia joi. În filmare se vede cum un bărbat întins pe jos este lovit în mod repetat și înjurat de un polițist în civil, în fața altor polițiști și militari, care nu intervin în niciun fel. Bătăușul este chiar șeful poliției Bolin Vale, care e acum cercetat penal pentru purtare abuzivă.

Scena e cu atât mai revoltătoare cu cât e foarte clar că bărbații, așezați la pământ și cu mâinile legate, nu mai reprezentau niciun pericol.”

blob:https://www.facebook.com/cbca7987-b91e-4996-97b5-c194139a8430

The post Violență fără precedent a Poliției la Bolintin. Șeful Poliției Bolintin – autorul acestor violențe – a fost demis appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Violență fără precedent a Poliției la Bolintin. Șeful Poliției Bolintin – autorul acestor violențe – a fost demis

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.