Viorica Dăncilă lansează o carte interviu în care marele protagonist este…Liviu Dragnea!

 Fostul premier social-democrat a anunțat că  va lansa o carte-interviu despre perioada petrecută la Palatul Victoria, în ca prim ministru, care va explica pe larg, cum a ajuns în această funcție și ce relație a avut cu Liviu Dragnea.

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul ca foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu – a declarat fostul premier al României.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD„, a mai scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Nu știm însă dacă Viorica Dăncilă a împănat dialogurile sale cu reprezentantul presei și cu descrierea câtorva din gafele sale monumentale, care probabil că vor fi adunate de  un cu totul alt autor, într-o altă carte ce cu puțin condei , se prefigurează de acum, a fi o lectură savuroasă.
 
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Viorica Dăncilă lansează o carte interviu în care marele protagonist este…Liviu Dragnea!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.