Vlad Voiculescu: Eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu; Ministerul Sănătăţii este în colaps

„Cred că trebuie să mai treacă nişte timp ca să-mi dau seama de nişte lucruri, eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu (…) Nu pot să contesc că relaţia şi colaborarea nu a mers rău. Am avut o colaborare cel puţin decentă până aş spune chiar bună până la un moment dat. Nu-mi dau seama care au fost lucrurile, care au fost presiunile, care au fost argumentele care l-au adus aici. De la un punct încolo nu mi-a mai răspuns la telefon şi pentru mine a fost o surpriză totală”, a declarat, duminică, la Pro TV PLUS, Vlad Voiculescu.
Acesta a afirmat că „trebuie să existe un novel de încredere şi de onestitate ca să poţi spune că ceva este greşit”.
Fostul ministru al Sănătăţii îl acuză pe premier că a luat decizii care ţineau de sănătate fără consultate.
Voiculescu afirmă că explicaţiile pentru ce s-a întâmplat merg de la ”au fost presiuni pe care nu le înţeleg, nu le cunosc, ori domnul Cîţu este un mincinos patentat”.
„Ministerul Sănătăţii poate să facă multe”, a declarat Voiculescu, precizând, însă că „Ministerul Sănătăţii este în colaps, Ministerul Sănătăţii nu este funcţional, are nevoie de restructurări masive, în aşa fel încât să funcţioneze”.Sursa:
reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Vlad Voiculescu: Eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu; Ministerul Sănătăţii este în colaps

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.