Whithe revolt în SUA

 Veterana Ashli Babbit escaladase usa baricadata 

Dincolo de ineditul celor întâmplate ieri la Washington, când clădirea Capitoliului a fost luată cu asalt de manifestanții care contestă alegerea lui Biden ca președinte, fără ca organele de ordine să opună o rezistență fermă, este de remarcat că masa revoltaților era constituită în întregime din americani de culoare albă.

Aceasta este cea mai îngrijorătoare constatare care va marca SUA în perioada imediat următoare. Impărțirea politică a americanilor în democrați și republicani este veche, dar am asistat ieri la primul protest al populației de rasa caucaziană,  nu atât în favoarea lui Trump sau împotriva lui Biden, cât pentru a atrage atenția  că valorile tradițional-conservatoare ale democrației americane sunt puse în pericol  de noile mișcări politice globaliste  și neomarxiste, mișcări  care au atras de partea lor populația de culoare din SUA și nu numai.

Manifestanții, numiți teroriști sau insurgenți, de propaganda Deep state din SUA, au pătruns în Capitoliu pentru a impiedica validarea unor alegeri, considerate de ei ca fiind fraudate, nu pentru a vandaliza. Aceasta ar fi o primă deosebire față de recentele tulburări  purtate sub lozinca „Black Lives Matter”. Desigur că este de condamnat chiar și această pătrundere pașnică în sediul unei instituții de stat, dar aici se ajunge când populația percepe că instituțiile statului nu sunt corecte în aplicarea legii.

Puteți să va închipuiți ce ar fi în prezent în SUA dacă un cetătean de culoare ar fi fost împușcat de forțele de ordine în clădirea Capitoliului? 

Această revoltă va marca următorii 4 ani ai mandatului Biden, dar mai ales mandatul vecepresedintelui Kamala  Harris.

Ashli Babbit, femeia împușcată ieri în Capitoliu,  apucase să scrie un mesaj dur la adresa vicelui: 

Nu vei fi! Fără măşti, fără tine, fără Biden violatorul de copii, fără vaccinuri. Stai jos! Noi suntem poporul!”, a scris Ashli Babbit pe Twitter.Sursa: huhurez
Articol sursa: Whithe revolt în SUA

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.