Ziua accidentelor pe șoselele giurgiuvene

Alte două evenimente rutiere au avut loc, în ultimele ore, pe A 1 București-Pitești, la km 24, în zona localității Bolintin Deal și la km 19, în localitatea Ciorogârla (jud. Ilfov).

La km 24 au fost implicate două autoturisme, fără persoane rănite. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La km 19 a fost vorba despre o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
În autoturisme se aflau doar conducătorii auto. Unul dintre aceștia, în vârstă de 45 de ani, a fost monitorizat de echipajul SMURD, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul de mers către Pitești. În prezent circulația se desfășoară fără probleme.

În ambele cazuri, pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru îndepărtarea elementelor de caroserie de pe șosea, astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.

 Sursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Ziua accidentelor pe șoselele giurgiuvene

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.