Ziua Porțior Deschise, la Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu”

Ziua Porțior Deschise, la Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu”

Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu” își deschide porțile pentru elevii care vor să urmeze cursuri de învățământ profesional și profesional dual.

Evenimentul va avea loc în zilele de 16 și 17 mai 2023, între orele 10.00 -15.00, în parteneriat cu Compania Municipală Termoenergetica București, Lucmar, Bosch Romania, Tractor Sud Giurgiu, Administrația Fluvială a Dunării de Jos și Piriou ATG – Șantierul Naval Giurgiu.

Cu această ocazie, elevii claselor a VIII-a, pot explora diversitatea ofertei educaționale în domeniul tehnic și se pot familiariza cu noțiuni și tehnologii de ultimă generație. Vor avea șansa să interacționeze direct cu profesorii și elevii colegiului tehnic, să viziteze laboratoarele moderne și să descoperere facilitățile de învățare.

Specialiști din cadrul Companiei Municipale Termoenergetica București, Lucmar, Bosch Romania, Tractor Sud Giurgiu, Administrația Fluvială a Dunării de Jos și Piriou ATG – Șantierul Naval Giurgiu, vor însoții vizitatorii în cadrul evenimentului și vor prezenta o serie de demonstrații practice și activități interactive. Elevii vor avea avea ocazia să afle mai multe despre tehnologiile avansate utilizate în domeniul termoenergeticii, construcțiilor navale, producției agricole și multe altele.

Elevii sunt invitați să vină însoțiți și de părinți, astfel încât toată comunitatea să se bucure împreună de această experiență educațională deosebită.

Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu” își deschide porțile pentru elevii care vor să urmeze cursuri de învățământ profesional și profesional dual. Evenimentul va avea loc în zilele de 16 și…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/ziua-portior-deschise-la-colegiul-tehnic-viceamiral-ioan-balanescu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 15 mai 2023 11:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.