Doi tineri din Giurgiu, având fețele acoperite, au intrat pe geam, în casa unui bătrân, ca să-i fure banii…

Doi tineri din Giurgiu, având fețele acoperite, au intrat pe geam, în casa unui bătrân, ca să-i fure banii…

Doi tineri giurgiuveni au fost arestaţi preventiv pentru tentativă şi complicitate la tâlhărie calificată, după ce ar fi intrat în casa unui bătrân de 68 de ani pe care l-au agresat fizic încercând să îi sustragă o sumă de bani.

Cei doi hoți cu vârsta de 20, respectiv 24 de ani, ar fi pătruns prin escaladarea ferestrei în locuinţa  bătrânului de 68 de ani din municipiul Giurgiu.

 Conform comunicatului IPJ: „Poliţia municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, vecinul său, de 68 de ani a fost agresat fizic de o persoană, în cursul nopţii. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele verificări a reieşit faptul că, în noaptea precedentă, o persoană mascată ar fi pătruns în locuinţa bărbatului de 68 de ani şi    l-ar fi agresat fizic.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care au constatat faptul că în noaptea de 7 ianuarie 2023, ora 23.30, persoane necunoscute, având feţele acoperite, ar fi pătruns fără drept în locuinţa bărbatului, prin escaladarea unei ferestre, ar fi încercat să sustragă o sumă de bani şi, ulterior, l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 68 de ani”, a informat IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

 În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi cei doi bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată în forma tentativei.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus, faţă de aceştia, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

(Jurnal)

Doi tineri giurgiuveni au fost arestaţi preventiv pentru tentativă şi complicitate la tâlhărie calificată, după ce ar fi intrat în casa unui bătrân de 68 de ani pe care l-au agresat fizic încercând să îi sustragă o sumă de bani. Cei doi hoți cu vârsta de 20, respectiv 24 de ani, ar fi pătruns prin […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/doi-tineri-din-giurgiu-avand-fetele-acoperite-au-intrat-pe-geam-in-casa-unui-batran-ca-sa-i-fure-banii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=doi-tineri-din-giurgiu-avand-fetele-acoperite-au-intrat-pe-geam-in-casa-unui-batran-ca-sa-i-fure-banii
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 10 ianuarie 2023 21:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.