Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Plagiatorul dovedit Nicolae Ciucă, acest Moş Teacă al PNL, a plecat absolut degeaba în Statele Unite ale Americii!

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Plagiatorul dovedit Nicolae Ciucă, acest Moş Teacă al PNL, a plecat absolut degeaba în Statele Unite ale Americii!

Ciuca

Plagiatorul dovedit Nicolae Ciucă, acest Moş Teacă al PNL, a plecat absolut degeaba în Statele Unite ale Americii.
Doar o cheltuială în plus pentru statul român. Singurul lucru cu care poate veni de acolo este vreo şapcă inscripţionată cu  „I Love America”. Atât.
Ce să arate Ciucă la Summitul NATO de la Washington, că împreună cu Bode şi cu Geoană au copiat mai mult decât toţi cei care au dat Bacalaureatul anul acesta?
Sperăm să nu vorbească pe acolo doar în citate ale altora pe care, evident, să şi le asume. Nu de alta, dar a devenit clar că Ciucă, un om fără onoare şi fără cuvânt, este ostaşul fără pistol, pe care propriul partid vrea să-l dea afară.

Plagiatorul dovedit Nicolae Ciucă, acest Moş Teacă al PNL, a plecat absolut degeaba în Statele Unite ale Americii. Doar o cheltuială în plus pentru statul român. Singurul lucru cu care poate veni de acolo este vreo şapcă inscripţionată cu  „I Love America”. Atât. Ce să arate Ciucă la Summitul NATO de la Washington, că împreună […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/presedintele-psd-giurgiu-deputatul-marian-mina-plagiatorul-dovedit-nicolae-ciuca-acest-mos-teaca-al-pnl-a-plecat-absolut-degeaba-in-statele-unite-ale-americii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 9 iulie 2024 20:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.