FOTBAL Începe returul în Liga a IV-a! În seria Sud lupta se dă în trei, pentru două locuri în play-off!

FOTBAL Începe returul în Liga a IV-a! În seria Sud lupta se dă în trei, pentru două locuri în play-off!

După trei luni de așteptare,  la sfârșitul acestei săptămîni se va relua a doua parte a Campionatul Ligii a 4-a, seria Sud, la fotbal.

Trei echipe si două locuri disponibile, aceasta este ecuația ce urmează să fie rezolvată după consumarea celor 11 etape rămase din sezonul regulat a Ligii a 4-a, Seria Sud, unde Dunărea Giurgiu este lider, cu 28 de puncte, secondată de Victoria Adunații Copăceni (25) si Giganții Vărăști (22). 

A doua parte a campionatului Ligii a IV-a constă într-un retur de 11 etape (în care fiecare echipă va juca 10 meciuri, unul va sta ).

Campionatul Ligii a IV-a se va încheia în data de 12 iunie, după care urmează  un play-off  în care se califică primele două clasate din cele două serii: Sud și Nord.

Cele patru echipe vor juca în sistem eliminatoriu pentru desemnarea Campioanei județului Giurgiu, urmând ca echipa campioană să participe la barajul pentru Liga a III-a, care este programat în “dublă” manşă, pe 17 şi 24 iunie, 2023.

Campioana județului Giurgiu va juca primul meci în deplasare, cu campioana județului Ialomița, iar pe 24 iunie 2023, returul, pe teren propriu.

Programul meciurilor din etapa inaugurală a returului din Liga a 4-a, seria Sud (toate meciurile se vor disputa cu începere de la ora 15.00, sâmbătă 4 martie 2023).

Liga 4,seria Sud, Etapa 12. Sâmbătă, 4 martie 2023, ora 15.00: 
■ Viitorul Vedea –  Unirea Izvoarele
■ Victoria Adunații Cpăceni – Energia Remuș
■ Inter Valea Dragului – Gloria Comana
■ Dunărea Oinacu – Giganții Vărăști
■ Real Colibași – Dunărea 2020 Giurgiu
■ M. V. Călugăreni  –                Stă

(Costel Spînu)

Foto – Costel Nicolae

După trei luni de așteptare,  la sfârșitul acestei săptămîni se va relua a doua parte a Campionatul Ligii a 4-a, seria Sud, la fotbal. Trei echipe si două locuri disponibile, aceasta este ecuația ce urmează să fie rezolvată după consumarea celor 11 etape rămase din sezonul regulat a Ligii a 4-a, Seria Sud, unde Dunărea […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-incepe-returul-in-liga-a-iv-a-in-seria-sud-lupta-se-da-in-trei-pentru-doua-locuri-in-play-off/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fotbal-incepe-returul-in-liga-a-iv-a-in-seria-sud-lupta-se-da-in-trei-pentru-doua-locuri-in-play-off
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 februarie 2023 14:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.