​​VIDEO Olanda: Poliţia pune capăt unei petreceri ilegale cu sute de persoane

Poliţia din Olanda a pus capăt sâmbătă unei petreceri ilegale începute vineri şi care aduna sute de persoane dornice să celebreze Anul Nou într-o fostă uzină din oraşul Rijswijk, în centrul ţării, conform media locale, scrie Agerpres.

Sute de poliţişti, veniţi cu zece dube speciale, au intervenit pentru a-i convinge pe oameni să plece, conform televiziunii publice olandeze NOS.

Poliţia a făcut mai multe arestări, deşi intervenţia s-a derulat fără violenţe, conform televiziunii locale Omroep Gelderland.

Petrecerea a început vineri seară într-un hangar al unei foste fabrici de cărămidă. Riveranii au declarat că au identificat numeroase maşini înmatriculate în Franţa, dar şi în Germania, Spania şi Italia.

„Este o petrecere ilegală, printre urmare este interzisă. În plus, nu este potrivită în timpul acestei crize de coronavirus. Măsurile se aplică în întreaga lume!”, a scris pe Twitter Josan Meijers, primarul din Buren, de care aparţine Rijswijk.

[embedded content]

Toate magazinele neesenţiale, restaurantele, barurile, cinematografele, muzeele şi teatrele sunt închise până la 14 ianuarie, iar şcolile cel puţin până la 9 ianuarie.

În aer liber, sunt permise numai grupurile de două persoane, cu excepţii precum înmormântările. Însă nu a fost introdusă nicio restricţie de circulaţie.

[embedded content] SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.