✅Centrele de evaluare a stării de sănătate pentru…

Primaria Municipiului Giurgiu

✅Centrele de evaluare a stării de sănătate pentru pacienții depistați pozitiv COVID-19 vor fi disponibile începând cu data de 25 ianuarie 2022.

✅Bolnavii infectați cu virusul SARS-CoV-2 se vor putea prezenta în aceste centre fără bilet de trimitere, dar este necesară prezentarea dovezii confirmării infecției printr-un test antigen rapid sau test NAAT/RT-PCR.

✅Tratamentul antiviral este gratuit, în regim de spitalizare de zi, indiferent dacă bolnavul deține sau nu calitatea de… asigurat medical.

✅Pacienţii se pot prezenta în centrele de evaluare cu mașina personală, dacă dispun de aşa ceva. În caz contrar, pot solicita transportul către aceste centre echipajelor Serviciului de Ambulanţă.

✅La nivelul judeţului Giurgiu, centrul de evaluare pentru bolnavii infectați cu virusul SARS-CoV-2 va fi disponibil în cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu (adresa: Bulevardul Bucuresti 82, Giurgiu, program de lucru: 07:00-15:00, telefon: 0246211550).
În curând, va fi disponibil şi centrul de evaluare din cadrul Spitalului Orăşenesc Bolintin Vale din judeţul Giurgiu, acesta aflându-se la ora actuală în faza de amenajare.

Text și foto: Instituția Prefectului Județul Giurgiu

Vezi mai multPrimaria Municipiului GiurgiuTrimite mesaj

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.