Bugetul primăriei conduse de Piedone, adoptat cu voturile consilierilor USR-PLUS

Votul pentru bugetul Sectorului 5 a fost prilejul formării unei alianţe de moment la care nu se aştepta nimeni. Pe lângă susţinătorii tradiţionali ai lui Cristian Popescu Piedone, PSD şi PPU-SL, în şedinţa de Consiliul Local edilul s-a putut baza şi pe USR-PLUS.

Mai precis, cei cinci consilieri ai USR-PLUS din Consiliul Local al Primăriei Sector 5 au votat proiectul de buget propus de Cristian Popescu Piedone. Singurul partid care s-a abţinut la vot a fost PNL. 

Potrivit unor surse participante, decizia consilierilor USR-PLUS este de neînţeles, cu toate că poate fi înţeleasă prin faptul că le-au dost acceptate câteva amendamente la buget. Mai ales liderii USR-PLUS au fost în ultimii ani unii dintre cei mai mari contestatari ai lui Piedone, edil care se afla în funcţie la Primăria Sector 4 în momentul incendiului de la Colectiv. 

Votarea bugetului de la Sectorul 5 este al doilea moment în care USR-PLUS ajunge să se poziţioneze alături de PSD, după ce consilierii generali s-au abţinut săptămâna trecută la votul privind bugetul Capitalei, ceea ce a însemnat respingerea acestuia. Sursa:
reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Bugetul primăriei conduse de Piedone, adoptat cu voturile consilierilor USR-PLUS

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.