Motivul pentru care Carmen de la Sălciua nu s-ar iubi cu un bărbat sărac! „Aș minți să spun că nu mă interesează”

Carmen de la Sălciua se declară o femeie singură și independentă, însă a mărturisit pentru Antena Stars ce condiții trebuie să îndeplinească viitorul ei iubit. Pentru artistă situația materială este importantă și nu se sfiește să recunoască acet lucru.

Carmen de la Sălciua este printre cele mai adorate vedete de la noi, iar activitatea ei de pe rețelele de socializare a atras sute de mii de urmăritori care nu se mai satură de ea. Frumoasa cântăreață are o relație extrem de apropiată cu fanii, cărora le răspunde la cele mai intime și personale întrebări, fără să ezite, scrie spynews.ro

Carmen de la Sălciua, interesată de situația materială a iubitului

Ei bine, Carmen de la Sălciua nu este doar o femeie foarte atrăgătoare, ci și… liberă. Artista s-a declarat singură și independentă, fiind într-un moment al vieții în care se simte împlinită din majoritatea punctelor de vedere. Cu toate că a trecut printr-un divorț, cântăreața nu spune „nu” unei noi relații serioase și este deschisă să își găsească o nouă dragoste.Sursa:
reflectoruldesud.ro/
Articol sursa: Motivul pentru care Carmen de la Sălciua nu s-ar iubi cu un bărbat sărac! „Aș minți să spun că nu mă interesează”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.