Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuFederația “Solidaritatea Sanitară” din România a distribuit o postare în…

Sindicatul Județean „Solidaritatea Sanitară” GiurgiuEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „LIPSĂ DE RECUNOȘTINȚA DIN PARTEA GUVERNULUI! Cum crede Guvernul că va funcționa sistemul sanitar dacă toți cei cărora le refuză creșterile salariale binemeritate ar refuza să mai vină la muncă? M SOLIDARITATEASANITARĂ SOLIDARITATEA”Federația “Solidaritatea Sanitară” din România a distribuit o postare în grupul Solidaritatea Sanitara Constanta.

Cum crede Guvernul că va funcționa sistemul sanitar dacă toți cei cărora le refuză creșterile salariale binemeritate ar refuza să mai vină la muncă?

Sunt tot ma…i multe semnale care indică intenția Guvernului de a îngheța nivelul salariilor de bază în anul 2021. O astfel de atitudine ar însemna o lipsă totală de recunoștință față de toate categoriile de salariați din Sănătate cărora salariile de bază ar trebui să le fie majorate începând cu 01 ianuarie 2021.
Probabil că ați uitat, vă reamintim noi: sunt salariații pe care v-ați bazat și vă bazați în lupta cu epidemia Covid-19, domnilor guvernanți!

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.