Cele mai bune momente din Superliga în sezonul 2022/2023

Cele mai bune momente din Superliga în sezonul 2022/2023

Acum că am aflat deznodământul întregului sezon 2022/2023 din Liga 1, incluzând campioana, cluburile care vor participa în cupele europene și formațiile care au retrogradat, e timpul să rememorăm cele mai bune momente petrecute în cadrul Superligii din stagiunea care tocmai ce s-a încheiat.

Pentru unele nu va fi nevoie să ne ducem prea mult în timp, fiindcă o mulțime de momente spectaculoase au avut loc în play-off și play-out. Iar toate au fost la discreția pariorilor pentru plasarea unor bilete pariuri sportive pe Superbet online.

Farul Constanța – FCSB, meciul pentru titlu

Partida care a consemnat campioana a avut loc în penultima rundă din play-off. FCSB a condus cu 2-0 la Farul, însă elevii lui Hagi au reușit o “remontada” de senzație, câștigând cu 3-2. Bucuria de la finalul partidei a fost una electrizantă pentru dobrogeni. A fost cel de-al doilea trofeu de campioană pentru clubul lui Hagi și primul sub denumirea de Farul. Constănțenii și-au asigurat prezența în preliminariile Champions League.

Scorul campionatului la Farul Constanța – FC Botoșani

Cea mai mare diferență de scor din stagiunea 2022/2023 s-a consemnat în partida Farul Constanța – FC Botoșani, din etapa a 19-a din sezonul regulat. A fost 8-0 pentru băieții lui Hagi, cu Denis Alibec marcând un “hattrick”. Pentru moldoveni, n-a fost singura prestație jenantă a sezonului, Botoșani cedând și cu Sepsi, scor 0-7. Totuși, aceștia au reușit să se salveze de la retrogradare.

Umilință pentru FCSB cu Rapid

După ce a fost clar că FCSB a pierdut titlul în lupta cu Farul, meciul din ultima rundă cu Rapid nu mai conta decât pentru orgoliile ambelor formații. Și acest sentiment era din plin într-un duel între două rivale. Doar că trupa patronată de Becali a fost anesteziată de-a dreptul și a pierdut, lamentabil, pe teren propriu, scor 1-5. Un mod urât de a terminat un campionat pentru un club care a avut și destule momente bune în sezon.

Cele mai multe goluri marcate într-un meci: Farul – Rapid

Până la acest eșec de proporții din play-off, apărarea Rapidului era considerată una dintre cele mai dominante din campionat. Doar că giulestenii au făcut penalty chiar la prima fază a jocului, iar de acolo totul s-a dus de râpă. La final a fost 7-2 pentru Farul, Denis Alibec marcând de trei ori, la fel cum o făcuse și în victoria cu Botoșani, 8-0.

Farul nu doar că a câștigat campionatul în sezonul 2022/2023, dar a făcut și cele mai spectaculoase partide din stagiunea care s-a încheiat.

Debutul lui Alexandru Stoian

Pe 28 octombrie 2022, în partida cu U Craiova 1948, scor 2-1, Gheorghe Hagi l-a debutat în Liga I pe Alexandru Stoian, în vârstă de doar 14 ani, 10 luni și 13 zile. Astfel, internaționalul român U16 a devenit al doilea cel mai tânăr debutant în prima ligă din România după Nicolae Dobrin. Stoian a prins doar câteva minute pe teren, iar aceea a rămas singura sa partidă până în prezent, însă puștiul are un viitor frumos în față.

Acum că am aflat deznodământul întregului sezon 2022/2023 din Liga 1, incluzând campioana, cluburile care vor participa în cupele europene și formațiile care au retrogradat, e timpul să rememorăm cele mai bune momente petrecute în cadrul Superligii din stagiunea care tocmai ce s-a încheiat. Pentru unele nu va fi nevoie să ne ducem prea mult […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/190476-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=190476-2
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 iunie 2023 10:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.