Finalul concursului “Curat Murdar, Coane Fănică”, organizat de Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu în parteneriat cu Consiliul Județean Giurgiu, Teatrul Tudor Vianu Giurgiu și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu  Elevii claselor IX-XII din Giurgiuse apropie cu pași rapizi!

Sunt asteptate piese de teatru  Piese de teatru, într-un act, pe teme anticorupție.
Concursul a fost lansat pe 26 octombrie 2023, iar ltima zi de trimitere a pieselor  este pe 29 noiembrie 2023, până la ora 16:00. Expediați-le cu încredere la Secretariatul Teatrului Tudor Vianu Giurgiu.
Joi, 7 decembrie vor fi anunțate rezultatele, iar pe  8 decembrie vor fi premiați câștigătorii , dar încă mai e timp de inscriere.
Piesele de teatru vor fi redactate în limba română, cu litere Times New Roman de 12, cu spațiu de 1,5 între rânduri și nu trebuie să depășească 10 pagini. Fiecare piesă va avea un motto.
Înscrierea pieselor în concurs se realizează astfel:
într-un plic mic se introduce o filă care conține toate datele de identificare a autorului (nume, prenume, adresă, număr de telefon, e-mail, seria și numărul actului de identitate, vârsta, unitatea de învățământ preuniversitar la care învață), iar pe plic se scrie motto-ul piesei;
– piesa de teatru și plicul mic bine lipit se introduc într-un alt plic mai mare care poate fi trimis prin poștă la adresa TEATRUL TUDOR VIANU, Str. Mircea cel Bătrîn nr. 1, 080033 Giurgiu, jud. Giurgiu sau poate fi depus la sediul teatrului, la Secretariat.
ATENȚIE : Pe plicul mare nu se trec datele expeditorului/autorului piesei. În caz de nerespectare a acestei reguli, piesa nu va fi înscrisă în concurs.
Detalii cu privire la organizarea și desfășurarea concursului se pot obține din Regulamentul de concurs, postat pe site-urile Consiliului Județean Giurgiu, Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu și Teatrului „Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu.
Ar putea fi o imagine cu text

Finalul concursului “Curat Murdar, Coane Fănică”, organizat de Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu în parteneriat cu Consiliul Județean Giurgiu, Teatrul Tudor Vianu Giurgiu și Inspectoratul Școlar Județean…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/30371-2/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 24 noiembrie 2023 16:30

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.