Angajații de la ”Finanțe” nu se lasă: a opta zi de proteste

Angajații de la ”Finanțe” nu se lasă: a opta zi de proteste

Peste două sute de salariaţi din Finanţe, judeţul Giurgiu, au participat joi, timp de două ore, la un protest spontan timp în care au ieşit din birouri pe scările din faţa instituţiei şi şi-au strigat doleanţele cu privire la salarii egale pentru muncă egală şi pentru modernizarea condiţiilor de muncă, pentru a opta zi lucrătoare consecutiv.

„Angajaţii de la Finanţe din municipiul Giurgiu şi de la secţia Bolintin, din judeţul Giurgiu, în total, aproximativ 220 de salariaţi, au participat joi, timp de două ore, între orele 8:30 şi 10:30, la un protest spontan, în timpul căruia au întrerupt activitatea şi au ieşit pe scările din faţa instituţiei.

Ei solicită soluţionarea conflictului colectiv de muncă declanşat de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Finanţe şi consideră că îmbunătăţirea activităţii sistemului fiscal prin egalizarea salariilor la nivelul maxim pentru că, în acelaşi birou sunt oameni care au salarii diferite, dar şi modernizarea condiţiilor de lucru sunt absolut necesare ”, a declarat joi, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului din Finanţe Giurgiu, Petre Pană.

Angajaţii din Finanţe Giurgiu şi-au strigat nemulţumirile verbal şi au folosit vuvuzele în timpul protestului spontan de joi.

Protestele spontane ale angajaţilor din Finanţe au început marţi, 22 august, şi se desfăşoară de opt zile lucrătoare, consecutiv.

Ei spun că situaţia ar putea merge spre întreruperea totală a activităţii dacă egalizarea salariilor şi modernizarea condiţiilor de lucru nu este rezolvată.

Din totalul angajaţilor din Finanţe Giurgiu un număr de 170 sunt membrii de sindicat. (Agerpres.ro)

Peste două sute de salariaţi din Finanţe, judeţul Giurgiu, au participat joi, timp de două ore, la un protest spontan


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/angajatii-de-la-finante-nu-se-lasa-a-opta-zi-de-proteste/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 31 august 2023 13:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.