Miercuri, 1 Martie, polițiștii din Penitenciarul de Maximă Siguranță, au mers prin birourile unor instituții și au coborât în stradă să ofere giurgiuvencelor, flori!

Miercuri, 1 Martie, polițiștii din Penitenciarul de Maximă Siguranță, au mers prin birourile unor instituții și au coborât în stradă să ofere giurgiuvencelor, flori!

Vestitorii ai primăverii au fost azi și mai mulți polițiști din  de penitenciarul de maximă siguranță Giurgiu .

Ei au dăruit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din mai multe instituții giurgiuvene, aparținătoarelor persoanelor private de libertate și persoanelor aflate în zone publice din oraș.

Este primul an când, de 1 Martie, angajatii Penitenciarului Giurgiu au avut o altfel de misiune – aceea de a oferi flori doamnelor și domnișoarelor.

Penitenciarul Giurgiu urează, cu ocazia Zilei Mărţişorului, tuturor doamnelor și domnișoarelor  o primăvară frumoasă!

                                                           

 

Vestitorii ai primăverii au fost azi și mai mulți polițiști din  de penitenciarul de maximă siguranță Giurgiu . Ei au dăruit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din mai multe instituții giurgiuvene, aparținătoarelor persoanelor private de libertate și persoanelor aflate în zone publice din oraș. Este primul an când, de 1 Martie, angajatii Penitenciarului Giurgiu au avut […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/astazi-de-1-martie-politistii-din-penitenciarul-giurgiu-au-iesit-pe-strada-sa-ofere-giurgiuvencelor-florii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=astazi-de-1-martie-politistii-din-penitenciarul-giurgiu-au-iesit-pe-strada-sa-ofere-giurgiuvencelor-florii
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 1 martie 2023 22:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.