Cadavrul giurgiuveanului, colecționar de gunoaie, găsit luni, într-o avansată stare de descompunere, naște comentarii…

Cadavrul giurgiuveanului, colecționar de gunoaie, găsit luni, într-o avansată stare de descompunere, naște comentarii…

Așa cum scriam în ediția noastră de luni, 18 martie, giurgiuveanul ce își îngropase în gunoaie domiciliul aflat pe bulevardul Mihai Viteazu, a fost găsit decedat în casă, după ce vecinii au semnalat la 112, în mai multe rânduri, dispariția sa. 

Cadavrul lui B.H.  i-a fost găsit în timp ce o societate locală de salubrizare încerca să curețe locul de gunoaie, așa cum se mai întâmplase de  mai multe ori…

Astfel în baza unei ordonanțe președințiale, autoritățile locale au intrat  luni, 18 martie, în curtea și domiciliul acestuia  pentru a le salubriza, dar  din păcate, proprietarul imobilului, ce fusese dat dispărut de către vecini, a fost găsit decedat într-o stare avansată de descompunere.

Din dialogurile avute cu vecinii celui decedat, se pare că, la sesizarea lor, organele de poliție mai veniseră cu ceva timp în urmă la domiciliul acestui adevărat rege local, al gunoaielor, ba chiar însoțiți de un câine instruit în descoperirea persoanelor dispărute, însă vizita nu a avut, la momentul respectiv, niciun rezultat, deși starea cadavrului demonstra faptul că moartea cetățeanului survenise cu multă vreme înainte…

Referitor la eveniment, aceiași vecini comentau superficialitatea organelor de poliție care nu numai că au răspuns târziu la solicitările lor, dar au  dovedit o evidentă lipsă de interes și de mult formalism în legătură cu acest locuitor al municipiului, care până la urmă este un cetățean al comunității noastre, iar menirea poliției este tocmai aceea de a se sesiza asemenea  în astfel de cazuri, de a întreprinde măsuri concrete și imediate, atunci când ele se impun.

Ei mai spuneau că în cazul în care cadavrul lui B.H. ar fi fost descoperit atunci când ei au făcut primele solicitări, asta i-ar fi scutit de acest scenariu horror de a fi învecinați, timp de mai mult timp, cu un mort!

În legătură cu cel decedat, precizăm că între timp familia defunctului ( cei doi băieți ai săi) s-au prezentat pentru a face toate demersurile în vederea înmormântării tatălui lor, astfel că  municipalității nu îi mai revine această sarcină, așa cum se precizase într-un comunicat anterior.

(Jurnal)

Articolul Cadavrul giurgiuveanului, colecționar de gunoaie, găsit luni, într-o avansată stare de descompunere, naște comentarii… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Așa cum scriam în ediția noastră de luni, 18 martie, giurgiuveanul ce își îngropase în gunoaie domiciliul aflat pe bulevardul Mihai Viteazu, a fost găsit decedat în casă, după ce vecinii au semnalat la 112, în mai multe rânduri, dispariția sa.  Cadavrul lui B.H.  i-a fost găsit în timp ce o societate locală de salubrizare […]

Articolul Cadavrul giurgiuveanului, colecționar de gunoaie, găsit luni, într-o avansată stare de descompunere, naște comentarii… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cadavrul-giurgiuveanului-colectionar-de-gunoaie-gasit-luni-intr-o-avansata-stare-de-descompunere-naste-comentarii/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 martie 2024 14:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.