Campania Antidrog, lansată de primarul Municipiului Giurgiu, Adrian ANGHELESCU, are ecou la nivel național!

Campania Antidrog, lansată de primarul Municipiului Giurgiu, Adrian ANGHELESCU, are ecou la nivel național!

Demersurile întreprinse de către Primarul Municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, privind lupta împotriva drogurilor,  transpuse într-o amplă Campanie Antidrog,  vizați fiind membrii tinerei generații,  încep să aibă ecou la nivel național.

Astfel în data de 3 februarie, la prânz, membrii PNL din sectorul 5 al Capitalei au susținut prima acțiune de conștientizare a pericolului drogurilor, la care au participat un psiholog (Nicolae Popa) și un medic (dr. Toader Roxana).

”Nu este suficient dar este ceea ce putem face acum.  Împreună, protejăm, educăm, înțelegem„ – este logo-ul de la care s-a plecat în această Campanie menită să limiteze cât mai mult acest flagel ce contaminează tot mai tare viața și copilăria multora dintre tinerii țării.

Campania ANTIDROG a luat naștere din inițiativa și cu susținerea primarului Adrian Angherlescu, la sugestia expertului Antidrog, Cătălin Țone.

În luna noiembrie a anului 2023, Primăria Giurgiu și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu au semnat un acord cu scopul de a pune în practică de către consilierii personali, o Campanie Antidrog.

Este o Campanie de responsabilizare și conștientizare, în cadrul căreia elevilor le sunt prezentate exemple de ”așa nu!”

În școlile gimnaziale, pe lângă fenomenul drogurilor, se pune accent și pe lupta împotriva viciilor ( alcoolul, fumatul, jocurile de noroc, dar și boolingul în școală și syberbooling).

Până în prezent, în unitățile de învățământ din Giurgiu, au fost efectuat 114 astfel de activități, iar de la începutul acestui an Campania s-a extins, activitățile fiind realizate împreună cu părinții și profesorii.

(Jurnal)

Articolul Campania Antidrog, lansată de primarul Municipiului Giurgiu, Adrian ANGHELESCU, are ecou la nivel național! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Demersurile întreprinse de către Primarul Municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, privind lupta împotriva drogurilor,  transpuse într-o amplă Campanie Antidrog,  vizați fiind membrii tinerei generații,  încep să aibă ecou la nivel național. Astfel în data de 3 februarie, la prânz, membrii PNL din sectorul 5 al Capitalei au susținut prima acțiune de conștientizare a pericolului drogurilor, la […]

Articolul Campania Antidrog, lansată de primarul Municipiului Giurgiu, Adrian ANGHELESCU, are ecou la nivel național! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/campania-antidrog-lansata-de-primarul-municipiului-giurgiu-adrian-anghelescu-are-ecou-la-nivel-national/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 5 februarie 2024 16:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.