Cantități considerabile de bunuri, confiscate de polițiștii de frontieră giurgiuveni…

Cantități considerabile de bunuri, confiscate de polițiștii de frontieră giurgiuveni…

Bunuri în valoare de peste 300.000 lei, au fost descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni, în ultimele 24 de ore…

La diferite intervale de timp, în ultimele 24 ore polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, șapte autocare ce aparțin  unor  firme de transport internațional de persoane.

Cu această ocazie, colegii noștri  au descoperit mai multe colete voluminoase ce conțineau cantitatea totală de 1.287 articole vestimentare, 668 articole de parfumerie, 70 perechi încălțăminte și 137 articole de marochinărie, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparțin unor cetățeni români și bulgari, cu vârste cuprinse  între  21 și 50 de ani. Persoanele în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate.

Bunurile, în valoare totală estimată de 312.470 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

 (Jurnal)

Bunuri în valoare de peste 300.000 lei, au fost descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni, în ultimele 24 de ore… La diferite intervale de timp, în ultimele 24 ore polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, șapte autocare ce aparțin  unor […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cantitati-considerabile-de-bunuri-confiscate-de-politistii-de-frontiera-giurgiuveni/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cantitati-considerabile-de-bunuri-confiscate-de-politistii-de-frontiera-giurgiuveni
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 martie 2023 19:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.