Cătălin Drulă, USR: ”Respingerea protocolului Alianței Dreapta Unită, un act de lașitate și de dispreț față de voința românilor”

Cătălin Drulă, USR: ”Respingerea protocolului Alianței Dreapta Unită, un act de lașitate și de dispreț față de voința românilor”

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea de constituire a Alianței Dreapta Unită, generând reacții și acuzații din partea fondatorilor. Cătălin Drulă și-a exprimat dezamăgirea și neînțelegerea față de decizia BEC, susținând că decizia va fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Respingerea protocolului Alianței Dreapta Unită, la solicitarea PSD, este un act de agresiune politică venit din partea lui Iohannis, Ciolacu și Ciucă, care arată întregii țări unde am ajuns cu starea democrației.

Cătălin Drulă, președintele USR: „Ce fac acum este un act de lașitate și de dispreț față de voința românilor, care arată că partidul unic PSD-PNL este dispus să calce democrația în picioare pentru a-și păstra puterea.
Statului mafiot patronat de Klaus Iohannis îi este frică de Dreapta Unită și încearcă că ne scoată de pe buletinul de vot ca Alianță, la fel cum a încercat Dragnea cu USR în 2019.
Vom contesta această decizie la Înalta Curte de Casație și Justiție. Ne vom lupta pentru drepturile noastre și pentru viitorul pe care îl merită această țară.”
În ciuda pretextului folosit de BEC, Eugen Tomac este liderul legitim al PMP, ales încă din 2022, cu un Congres validat de Tribunalul București. Pe 2 februarie 2024, același Tribunal București a dispus biroului partidelor politice să înregistreze rezultatul ultimului congres PMP. O decizie executorie, care nu este pusă în aplicare.
Nu ne vom lăsa intimidați. Ne vom lupta pentru drepturile noastre și pentru viitorul pe care îl merită această țară.” – Cătălin Drulă, președinte USR

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea de constituire a Alianței Dreapta Unită, generând reacții și acuzații din partea fondatorilor. Cătălin Drulă și-a exprimat dezamăgirea și neînțelegerea față de decizia…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/catalin-drula-usr-respingerea-protocolului-aliantei-dreapta-unita-un-act-de-lasitate-si-de-dispret-fata-de-vointa-romanilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 18 martie 2024 12:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.