Skip to content

Cine a pus la cale realizarea Incineratorului de deșeuri periculoase, la Giurgiu.

Cine a pus la cale realizarea Incineratorului de deșeuri periculoase, la Giurgiu.

 Cu câteva zile în urmă, un site local scotea la iveală (Bravo acestuia!)  identitatea celor ce stau în spatele afcerii cu incineratorul ce ar urma să fie construit la noi în oraș. În continuare vă redăm textul imtegral al materialului, cu câteva mici adăugiri ale noastre…

Legăturile dintre senatorul Răzvan CUC şi soţia patronului Incineratorului de Deşeuri Periculoase!

Încă de când a izbucnit, în primăvara acestui an, scandalul legat de construirea la Giurgiu a unui incinerator pentru deşeuri medicale periculoase şi nepericuloase, deşeuri animaliere şi produse expirate farmaceutice şi alimentare, întrebarea esenţială a noastră a majorității giurgiuvenilor a fost: ”Cine se află în spatele acestui proiect?

Cei mai mulți dintre noi am încercat să aflăm răspunsul la această întrebare privind doar către fraţii Fadel Mohamad şi Fadel Neamet- Dana, patronii firmei FRIENDLY WASTE ROMÂNIA, făcând abstracţie de persoana cu adevărat importantă din această afacere: Fadel Olivia ( fostă Ardelean), soţia lui Fadel Mohamad.

”Poftiţi pe Calderon, la baclavale şi caimac!”…

,,,Aceasta este deviza patiseriei de pe strada  ”Jean Luis Calderon” nr. 56, în sectorul 2, București, deţinută de către Fadel Abbas şi Fadel Camelia, părinţii lui Fadel Mohamad şi Fadel Neamet- Dana.

Fadel Mohamad este căsătorit cu Fadel Olivia ( fostă Ardelean).

Această Olivia Fadel este absolventă a Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București – Facultatea de Farmacie.

În vara acestui an, Olivia Ardelean Fadel a absolvit un master la SNSPA, cu tema „CONTRIBUŢIA DIGITALIZĂRII INSTITUŢIILOR DE NIVEL CENTRAL LA CREŞTEREA CALITĂŢII GUVERNĂRII STATALE.

În anul 2016, după rezidenţiat, Olivia Fadel a fost angajată, doar pentru scurt timp, la Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.

În anul 2017, Olivia Fadel şi-a schimbat locul de muncă şi a devenit consilier personal la Cabinetul Ministrului Transporturilor. OOAAUUU!

Cine era, pe atunci, ministrul Transporturilor pe care-l consilia Olivia Fadel? O persoană binecunoscută giurgiuvenilor:  Răzvan Cuc, fost deputat de Giurgiu şi fost ministru al Transporturilor, în prezent senator de Neamţ.

În acelaşi an în care devine consiliera lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor, Olivia Fadel este numită MEMBRU PROVIZORIU în Consiliul de Administraţie al CN APDF Giurgiu, o societate aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

În acest context am putea spune că Răzvan Cuc este omul care-i influenţează decisiv cariera Oliviei Fadel.

Nu ştim dacă aceasta a mai rămas în ministerul Transporturilor şi după ce Răzvan Cuc nu a mai fost ministru.

Cert este că în prezent, o regăsim pe Olivia Fadel ca angajată a Parlamentului României.

Ea este consiliera deputatei PSD de Bihor, Steluţa-Gustica CĂTĂNICIU, coordonator al Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţie şi Petiţiilor. (???!)

Aşadar, Olivia Fadel, apropiata lui Răzvan Cuc, este soţia lui Mohamad Fadel, unul dintre patronii firmei FRIENDLY WASTE ROMÂNIA, care intenţionează să construiască la Giurgiu un Incinerator care pune în pericol sănătatea tuturor giurgiuvenilor.

În loc de PS:

1. Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, prima instituţie unde a lucrat Olivia Fadel, este o agenţie guvernamentală aflată chiar în subordinea Ministrului Sănătăţii.

2. Am încercat să aflăm şi un punct de vedere al senatorul Răzvan Cuc în legătură cu acest subiect, însă, până la publicarea articolului, nu am primit un răspuns din partea acestuia.

3. Legătura dintre Fadel Olivia şi Giurgiu nu este doar Răzvan Cu, ci  mai sunt şi alţii…Astăzi am servit doar baclavaua”…

…și  caimacul, timpul urmând să scoată la iveală și ”rahatul…cu apă rece”, conform obiceiurilor tradiționale a celor ce vor să ne planteze în plămânii orașului un Incinerator.

Dincolo de banii ce s-ar obține din această afacere, să fie oare și un mod de răzbunare a lui Răzvan CUC, pe giurgiuveni,  pentru faptul că a fost repudiat de către aceștia?

(Jurnal)

Sursa: giurgiuonline

Articolul Cine a pus la cale realizarea Incineratorului de deșeuri periculoase, la Giurgiu. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Cu câteva zile în urmă, un site local scotea la iveală (Bravo acestuia!)  identitatea celor ce stau în spatele afcerii cu incineratorul ce ar urma să fie construit la noi în oraș. În continuare vă redăm textul imtegral al materialului, cu câteva mici adăugiri ale noastre… ”Legăturile dintre senatorul Răzvan CUC şi soţia patronului Incineratorului […]

Articolul Cine a pus la cale realizarea Incineratorului de deșeuri periculoase, la Giurgiu. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cine-a-pus-la-cale-realizarea-incineratorului-de-deseuri-periculoase-la-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 20 septembrie 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Designed using Unos. Powered by WordPress.

×

Apreciaza pagina sa afli ultimele stiri!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com