Cum puteți folosi de cum, parcarea din curtea Spitalului județean de Urgență Giurgiu!

Cum puteți folosi de cum, parcarea din curtea Spitalului județean de Urgență Giurgiu!

De o perioadă de timp parcarea din incinta Spitalului județean de Urgență Giurgiu, poate fi folosită contra cost, ca orice parcare obișnuită, cu plată. 

După cum ne spunea directorul Spitalului, Dragoș Chivu, scopul acestui nou mod de utilizare a parcării a fost, pe de-o parte, dorința de a  fluidiza traficului în incinta curții spitalului, iar pe de altă parte, pentru descurajarea celor care își lăsau autoturismele, peste zi, acolo…

Directorul Chivu ne spunea totodată că în continuare ele pot fi folosite fără impunerea taxei de către autovehiculele Servicului de  Ambulanță, de către mașinile Penitenciarului și de către personalul salariat al Spitalului.

După cum citeam pe facebook-ul Spitalului,  sistemul este în curs de calibrare, motiv pentru care pot apărea mici probleme,  cu un simplu apel telefonic la centrala instituției.

Dragoș Chivu ne mai spunea că nu se percep taxe pentru cei ce aduc bolnavi, adică aparținătorlor acestora, pe parcursul unei jumătăți de oră, după care sistemul începe să taxeze.

Astfel după 1/2 de oră Gratuită, pentru  o oră de parcare veți plăti 10 lei, pentru ca următoarele să fie  taxate cu 20 lei/oră.

Solicitarea locului de parcare se face  odată cu  accesul  în curtea Spitalului. La intrare trebuie ridicat bonul pentru a accesa prima barieră. Apoi se validează bonul la automatul de plată, după care puteți ieși la bariera a doua.

Există un automat pentru plata parcării,  aflat  lângă ambulatorul cabinetului de Diabetologie.

Parcarea, totalizează în prezent  120 locuri. Valoarea investiției s-a ridicat la 2.305.545 lei și a inclus demolări pentru a crea toate aceste locuri amenajarea terenului, canalizare și iluminat pe stâlpi – ne mai spunea directorul Spitalului.

Vreau să se înțeleagă că nu am recurs la acest nou sistem pentru a face din el o afacere a Spitalului,  ci doar din nevoia de fluidizare a traficului în curtea instituției și , repet, pentru a-i descuraja pe cei care dacă nu găseau să-și parcheze mașina în jurul Spitalului, o parcau la noi în curte și o  lăsau toată ziua! – a mai precizat Dragoș Chivu, directorul SJU Giurgiu,

Jurnal )

De o perioadă de timp parcarea din incinta Spitalului județean de Urgență Giurgiu, poate fi folosită contra cost, ca orice parcare obișnuită, cu plată.  După cum ne spunea directorul Spitalului, Dragoș Chivu, scopul acestui nou mod de utilizare a parcării a fost, pe de-o parte, dorința de a  fluidiza traficului în incinta curții spitalului, iar […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cum-puteti-folosi-de-cum-parcarea-din-curtea-spitalului-judetean-de-urgenta-giurgiu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cum-puteti-folosi-de-cum-parcarea-din-curtea-spitalului-judetean-de-urgenta-giurgiu
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 februarie 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.