Despre candidați, alegeri și proteste, în prima conferință AUR Giurgiu pe 2024

Despre candidați, alegeri și proteste, în prima conferință AUR Giurgiu pe 2024

Așa cum ne-a obișnuit, în fiecare conferință de presă, AUR Giurgiu aduce în fața presei câte un reprezentat de vază al partidului.

Azi, la Giurgiu a venit colonelul în rezervă Dan Cosma, veteran al Teatrelor de Operații din Irak și Bosnia & Herzegovina, președintele organizației de seniori AUR la nivel național.

Temele abordate de acesta au fost protestele transportatorilor și fermierilor care în opinia domniei sale ”sunt tratați cu indiferență și umiliți constant de guvernanți”, dar și situația pensiilor din România, referindu-se la procentul de majorare acestora care reprezintă, de fapt, rata inflației și nu o mărire în sine.

Despre politica locală a vorbit liderul AUR Giurgiu, Iulian Naipeanu, subiectul zilei fiind controversele legate de numele celui care va candida la funcția de primar al Municipiului Giurgiu.

Deci, Bogdan Bratu sau Sorin Ruse?

În momentul de față ambii își doresc să candideze la primărie, Bogdan Bratu bazându-se pe o decizie a partidului, iar Sorin Ruse pe cel mai recent sondaj, unde este cotat cu 15% din preferințele giurgiuvenilor.

Iulian Naipeanu spune că Bratu va fi candidatul AUR și că nu a știut de declarațiile lui Sorin Ruse, care de altfel l-au și surprins.

Până se va lămuri situația, în martie, AUR va demara procedura de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, de al cărora rezultat va depinde și definitivarea listelor pentru Consiliile Locale.

Așa cum ne-a obișnuit, în fiecare conferință de presă, AUR Giurgiu aduce în fața presei câte un reprezentat de vază al partidului. Azi, la Giurgiu a venit colonelul în rezervă…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/despre-candidati-alegeri-si-proteste-in-prima-conferinta-aur-giurgiu-pe-2024/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 11 ianuarie 2024 14:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.