Despre nevoia de calm și demnitate: Keep Calm and Fight for Your Rights! A venit vremea!…

Despre nevoia de calm și demnitate: Keep Calm and Fight for Your Rights!

A venit vremea! A venit vremea să ieșim din pasivitate și să spunem: #PânăAici! Calmi, dar fermi, de piatră în hotărârea și determinarea noastră, trebuie să le facem să înțeleagă și pe slugile neocolonialiste care ne conduc că drepturile și libertățile din Constituție nu le vom negocia, nu le vom ceda! Ne vom opune nuclearei lui Predoiu împotriva Constituției! #CuOricePreț!
E prea târziu pentru compromisuri! Suntem deja cu spatele la zidul istoriei!

De ceva vreme vă tot povestesc despre sfârșitul de lume pe care îl trăim. Despre felul în care, rând pe rând, toți idolii „lumii civilizate”, rămasă doar o Lume Mică, s-au zdrobit de realitatea dură din spatele ipocriziei propagandei și minciunii în care am trăit în ultimii ani. Drepturi civile? Dreptul la liberă exprimare? Democrație? Ba chiar și consum și comfort? Toate au pierit precum fumul.

După doi ani în care toată lumea, terorizată instituționalizat, a fost ținută în arest la domiciliu de către propriile guverne, după ce populația „lumii mici” a fost obligată, când nu a fost convinsă, să fie cobai ai unor experimente medicale, după „normalizarea” deceselor anormale, urmează reeducarea prin foame și frig. Scene cu francezi care se bat la cozile la benzinari, cu elevi înveliți cu pături prin Germania, cu rafturi goale în supermarketuri prin Anglia, toate au devenit imagini normale. Nou normale. Print-screenuri ale Noii Normalități.

Despre situația din Ucraina evit pe cât posibil să vorbesc. Cine urmărește canalul meu de Telegram, acolo unde pun știri culese și din alte medii decât propaganda oficială, știe că suntem la un pas, în fiecare zi la câteva secunde, de dezastru. Și că nu se vor opri… demența merge mână în mână cu lăcomia. Căci moartea este un bun prilej de a face bani pentru unii: atunci când auziți că vestul pompează miliarde în Ucraina trebuie să înțelegeți că miliardele alea merg din buzunarele cetățeanului sărac al „lumii civilizate” în buzunarele șefilor, mai marilor lumii civilizate, în conturile producătorilor de arme! În Ucraina sunt trimise doar moartea și datoriile de pe urma războiului. D-aia războiul nu se va opri. D-aia suntem dincolo de marginea prăpastiei… d-aia, lumea veche a murit deja. Iar aia nouă nu s-a născut încă, dacă se va mai naște vreodată.

Și realizând că suntem în situația asta, că lumea pe care o știam s-a stins deja și că orice rău este posibil să se întâmple, vă îndemn la calm și demnitate. Oricum nu putem schimba nimic din cele ce s-au schimbat deja! Oricum cele ce vor să vină, vor veni!
Înțelegând asta va trebui să trăim fiecare clipă frumos și generos ca și cum ar fi ultima clipă și să acționăm de fiecare dată ca și cum am trăi veșnic.

De aceea nu mai e timp de lașități și compromisuri. Nu mai e timp de comodități și neasumări.
Dacă e să murim, măcar să murim frumos și demn, elegant și eroic, ca în scena aia din „Titanic” în care instrumentiștii cântau impecabil pe puntea vasului ce se scufunda.
Iar dacă e să supraviețuim, ceea ce cu voia Domnului, se va întâmpla, avem datoria să punem semințe bune pentru lumea ce se va naște.

De aceea vă îndemn să fiți calmi și demni! Chiar fermi în demnitatea voastră! Vă îndemn să reacționați la tot ce vă este împotriva intereselor voastre și ale copiilor voștri, ale neamului și națiunii voastre. Nu mai aveți nimic de pierdut dacă se termină totul, și de nu se termină, veți pierde tot: veți pierde dreptul la o viață demnă, dreptul la libertate, dreptul de a fi oameni întregi.

De aceea v-am îndemnat să reacționați și în fața umilințelor olandezilor renunțând la produsele și serviciile lor.

Dan MV Chitic – Telegram

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.