FOTBAL. Liga III-a, seria a 4-a, etapa a XI-a / Duel de play-off la Giurgiu, sâmbătă, 4 noiembrie

FOTBAL. Liga III-a, seria a 4-a, etapa a XI-a / Duel de play-off la Giurgiu, sâmbătă, 4 noiembrie

Sâmbătă, 4 noiembrie, 2023, în etapa a 11-a, a Ligii a III-a, seria 4-a, echipa ”Dunărea Giurgiu” va întâlni – în derby-ul etapei – pe CS Popești-Leordeni.

Astfel, ocupantele locurilor 4 și 3 în clasament, Dunărea Giurgiu și CS Popești-Leordeni, se întâlnesc în cel mai echilibrat joc din această rundă.  Meciul se joacă pe stadionul Astra din Giurgiu, începând cu ora 14:00.

Oaspeții au cu un punct mai mult în clasament decât gazdele, dar avantajul terenului propriu poate constitui un atu important pentru echipa de la malul Dunării.

De precizat că giurgiuvenii au ca obiectiv pentru acest sezon să evolueze în play-off și pentru acest lucru au nevoie de o victorie.

Partida este considerată de gazde una de șase puncte, CS Popești-Leordeni fiind una dintre echipele pe care giurgiuvenii speră să o depășească în clasament, în această etapă.

De notat că giurgiuvenii sunt puși în postura de a nu beneficia de aportul a două absențe importante: Costache și Stanciu, eliminați din etapa precedentă, la Cîmpulung Muscel.
Nu o să fie un meci ușor Suntem însă pregătiți să dăm tot ce putem, tratând meciul cu aceeași seriozitate și determinare ca de fiecare dată. Eu personal îmi doresc să adăugăm alte 3 puncte importante pentru a accede în play-off. La fel cum am mai declarat, nu ne sperie nicio echipă și cred că am demonstrat deja că ne batem, de la egal la egal, cu orice adversar”,  a declarat prof. Mirel Eugen Mirel, director și manager al Clubului ”Dunărea Giurgiu”.
Băieţii de la Dunărea au nevoie însă și de aportul publicului care ar putea fi unul decisiv, iar cu siguranţă jucătorii din teren se vor bucura de suportul acestora.

Vineri și sâmbătă sunt programate celelalte meciuri ale etapei a 11-a în Liga III-a, din seria a 4-a:

Vineri,3 noiembrie 2023,ora 14:00:

Aro C-Lung Muscel   –  CSO Tricolorul

FC Pucioasa   –  CS Dinamo Bucureşti

Sâmbătă,4 noiembrie 2023,ora 14:00:

Dunărea 2020 Giurgiu –  SC Popeşti-Leordeni

CSO Plopeni   –  CS Păuleşti

CS Blejoi   –  CSM Flacăra Moreni

(Costel Spînu)

foto: Costel Nicolae

Articolul FOTBAL. Liga III-a, seria a 4-a, etapa a XI-a / Duel de play-off la Giurgiu, sâmbătă, 4 noiembrie apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Sâmbătă, 4 noiembrie, 2023, în etapa a 11-a, a Ligii a III-a, seria 4-a, echipa ”Dunărea Giurgiu” va întâlni – în derby-ul etapei – pe CS Popești-Leordeni. Astfel, ocupantele locurilor 4 și 3 în clasament, Dunărea Giurgiu și CS Popești-Leordeni, se întâlnesc în cel mai echilibrat joc din această rundă.  Meciul se joacă pe stadionul […]

Articolul FOTBAL. Liga III-a, seria a 4-a, etapa a XI-a / Duel de play-off la Giurgiu, sâmbătă, 4 noiembrie apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-liga-iii-a-seria-a-4-a-etapa-a-xi-a-duel-de-play-off-la-giurgiu-sambata-4-noiembrie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 noiembrie 2023 12:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.