Gunoi de la case, aruncat în zona blocurilor

Gunoi de la case, aruncat în zona blocurilor

Cu mașinile sau tiptil-tiptil după lăsarea întunericului, unii locuitori ai caselor din Giurgiu aruncă gunoiul din gospodării în tomberoanele blocurilor.

Și nu ar fi chiar o problemă dacă ar arunca numai gunoi menajer, însă în tomberoane sau lângă acestea se găsesc permanent crengi, viță de vie, saci cu frunze și obiecte care sunt de prisos în gospodării.

Chiar și operatorii economici, în special cei cu magazine alimentare, aruncă în containerele blocurilor cantități mari de carton, pe care nici măcar nu le amplasează în tomberonul destinat hârtiei și cartonului.

Poliția Locală încearcă să dea de urma celor care încalcă legea, dar cum de cele mai multe ori sunt de negăsit, caută printre resturile aruncate în speranța că vor găsi un nume sau o adresă.

Chiar dacă se mai aplică o amendă pe ici pe colo, fenomenul este unul de amploare în Municipiul Giurgiu.

Deși locuitorii de la case și agenții economici au obligația de a scoate gunoiul la stradă, în zilele stabilite de operatorul local de salubritate, mulți preferă să-l arunce unde vor și când vor.

 

Cu mașinile sau tiptil-tiptil după lăsarea întunericului, unii locuitori ai caselor din Giurgiu aruncă gunoiul din gospodării în tomberoanele blocurilor. Și nu ar fi chiar o problemă dacă ar arunca…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/gunoi-de-la-case-aruncat-in-zona-blocurilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 2 aprilie 2024 13:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.