Incendiu violent izbucnit, după miezul nopții, în satul Remuș. Proprietarul nu era acasă…

Incendiu violent izbucnit, după miezul nopții, în satul Remuș. Proprietarul nu era acasă…

Un incendiu violent a izbucnit, după miezul nopții, într-o locuință din Remuș. Proprietarul nu era acasă în momentul producerii evenimentului, iar flăcările au fost observate de vecinii care au sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere, o cisternă și o ambulantă SMURD.

Când au ajuns echipajele, locuința ardea violent, atât în interior, cât și la nivelul acoperișului, suprafața fiind de aproximativ 150 mp. Fiind observat târziu, incendiul s-a extins și la o autoutilitară parcată în curte.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un  scurtcircuit. Pentru înlăturarea pericolului de incendiu ce poate apărea pe timpul exploatării instalației electrice, trebuie adoptate următoarele măsuri:

Cadrele ISU vă sfătuiesc pentru evitarea unor astfel de riscuri:

* nu utilizaţi aparate electrice care au conductorii de alimentare uzaţi, deterioraţi sau care nu mai au ştecher;

* nu folosiţi prize sau întrerupătoare slăbite. În cazul în care observaţi că priza se mişcă sau că în jurul întrerupătorului există orificii libere, cereţi ajutorul unui specialist pentru schimbarea prizei/întrerupătorului şi pentru izolarea zonei respective…

Articolul Incendiu violent izbucnit, după miezul nopții, în satul Remuș. Proprietarul nu era acasă… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Un incendiu violent a izbucnit, după miezul nopții, într-o locuință din Remuș. Proprietarul nu era acasă în momentul producerii evenimentului, iar flăcările au fost observate de vecinii care au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere, o cisternă și o ambulantă SMURD. Când au […]

Articolul Incendiu violent izbucnit, după miezul nopții, în satul Remuș. Proprietarul nu era acasă… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/incendiu-violent-izbucnit-dupa-miezul-noptii-in-satul-remus-proprietarul-nu-era-acasa/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 6 noiembrie 2023 08:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.