Locuințe ANL pentru personalul medical la Giurgiu

Locuințe ANL pentru personalul medical la Giurgiu

Atragerea medicilor spre Spitalul Județean Giurgiu este una din prioritățile actualei conduceri a Consiliului Județean, care a inițiat un proiect de construire de locuințe pentru personalul medical.

Despre stadiul acestui proiect a dat detalii președintele CJ, Dumitru Beianu, într-o postare pe pagina sa oficială:

”Comisia Tehnico-Economică a Ministerului Dezvoltării a avizat proiectul ansamblului de locuințe pentru specialiștii din sănătate.

Construcția celor 48 de locuințe, absolut necesare pentru a atrage medici în Spitalul Județean va urma procedura de licitație pentru desemnarea executantului, în organizarea ANL.

În completarea acestei investitii și a celorlalte din Complexul de Sănătate, CJG va pregăti licitația pentru utilitățile necesare întregului ansamblu format din spitalul nou, cu cele două secții, Neurologie și Oncologie, Stația de Ambulanță și locuințele pentru specialiști.”

Atragerea medicilor spre Spitalul Județean Giurgiu este una din prioritățile actualei conduceri a Consiliului Județean, care a inițiat un proiect


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/locuinte-anl-pentru-personalul-medical-la-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 26 septembrie 2023 15:33

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.