Moarte suspectă în Municipiul Giurgiu. Bărbat găsit decedat într-un munte de gunoaie

Moarte suspectă în Municipiul Giurgiu. Bărbat găsit decedat într-un munte de gunoaie

Dat dispărut de la domiciliul din Municipiul Giurgiu, un bărbat de 75 de ani a fost găsit decedat sub muntele de gunoaie din curtea casei sale.

Bărbatul nu mai fusese văzut acasă din noiembrie 2023, motiv pentru care cunoscuții au sesizat 112 pentru a semnala dispariția acestuia, pe 12 martie 2024. Deși polițiștii l-au căutat chiar acasă, cu un câine specializat, nu a putut fi găsit, însă acum, la sesizarea unui vecin care semnala miros de putrefacție, polițiștii au revenit la locuința bătrânului, unde l-au găsit, fără suflare, printre gunoaie.

În baza unei ordonanțe președințiale, primăria Giurgiu a intervenit cu utilaje și muncitori pentru eliberarea curții și casei de tonele de deșeuri.

În lipsa unui aparținător, municipalității din Giurgiu îi revine obligația de a acoperi toate costurile pentru înmormântare.

 

 

Dat dispărut de la domiciliul din Municipiul Giurgiu, un bărbat de 75 de ani a fost găsit decedat sub muntele de gunoaie din curtea casei sale. Bărbatul nu mai fusese…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/moarte-suspecta-in-municipiul-giurgiu-barbat-gasit-decedat-intr-un-munte-de-gunoaie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 18 martie 2024 19:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.