O singură întrebare pentru premierul Ciolacu…

O singură întrebare pentru premierul Ciolacu…

Domnule Ciolacu, aveți copii. Aveți și o țară de copii pentru care aveți o mare responsabilitate.

Avem o întrebare pentru dumneavoastră. Una singură! De ce politia Constanța mai este acolo la locul ei si nu a fost desființată din temelii ?!!?

Despre ministrul de interne care nu a făcut absolut nimic nici cât a mâncat banii din justiție, nu avem nici o pretenție. Nu poate nimic,are doar rolul de asistat al poporului. Plătit de noi toți, pus de unul la fel de bun de nimic ca și el.

Copiii omorâți din cauza unor polițiști nemernici sunt români, Domnule Ciolacu. Nu ne mai trezim deloc, suntem cu toții adormiți?!!! Nu este o întrebare ci doar o constatare dureroasă!

Atâta timp cât în IJP Constanța mai există acum același inspector șef, aceiași funcționari și agenți care mai sunt încă pe statul de plată al instituției este clar un lucru : nu putem spera la nimic bun și mulți vor închide televizoarele când povestesc unii despre laptele și mierea care vor curge pe străzi…tot acolo unde unii ne omoară copiii!

Plânge România, Domnule Ciolacu!

Domnule Ciolacu, aveți copii. Aveți și o țară de copii pentru care aveți o mare responsabilitate. Avem o întrebare pentru


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/o-singura-intrebare-pentru-premierul-ciolacu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 22 august 2023 19:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.