Patronul rețelei de socializare SpaceX, Elon MUSK, se va lupta în cușcă cu Mark ZUCKERBERG, regele Facebook-ului!

Patronul rețelei de socializare SpaceX, Elon MUSK, se va lupta în cușcă cu Mark ZUCKERBERG, regele Facebook-ului!

Elon Musk, patronul rețelei de socializare SpaceX și cofondator al TESLA,  a anunțat duminică, 6 august, că lupta sa în cuşcă cu CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe rețeaua cunoscută anterior sub numele Twitter, a informat Reuters, preluată de news.ro.

În luna iunie, cei doi regi ai reţelelor de socializare s-au provocat unul pe altul într-un meci de arte marţiale mixte, în cuşcă, la Las Vegas.

Comentariile lui Musk au venit după ce acesta afirmase în urmă cu o zi că lupta va fi transmisă în direct pe „X”.

Nu este clar dacă acesta a făcut anunțul respectiv după ce s-a consultat cu Mark Zuckerberg în condițiile în care este puțin probabil ca șeful Meta să accepte o asemenea transmisiune în condițiile lansării recente a „Threads”, un rival pentru X/Twitter.

Înainte de acest anunț de duminică, Musk a mai afirmat pe X că „ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă”, adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că a adus greutăţile la muncă.

Întrebat de un utilizator de pe platforma X care este scopul luptei, Musk a răspuns: „Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul.”

Vestea privind o luptă între cei doi miliardari, probabil una dintre cele mai bizare ale anului, a venit după ce pe 20 iunie un user i-a spus în glumă lui Musk pe Twitter, înainte de lansarea Threads, că nu ar trebui să se pună cu șeful Facebook, fiindcă Zuckerberg este bun la ju-jitsu.

Musk i-a răspuns acelui comentator: „Sunt gata pentru o luptă în cuşcă lol”, făcând referire la cuştile în care se desfăşoară luptele de MMA.

„Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge către organizaţii de caritate pentru veterani”, a afirmat Musk, fără alte detalii.

Musk a afirmat, în data de  20 iunie, că este pregătit pentru un meci în cuşcă cu Zuckerberg, care este antrenat în jiu-jitsu. O zi mai târziu, proprietarul Facebook și al Instagram i-a cerut lui Musk să trimită locaţia, la care Musk a răspuns „Vegas Octagon”, referindu-se la un centru de evenimente unde se desfăşoară meciuri de campionat de arte marţiale mixte (MMA).

Musk a mai  spus că va începe antrenamentele dacă lupta în cuşcă se va concretiza.

Sursa: Libertatea

Articolul Patronul rețelei de socializare SpaceX, Elon MUSK, se va lupta în cușcă cu Mark ZUCKERBERG, regele Facebook-ului! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Elon Musk, patronul rețelei de socializare SpaceX și cofondator al TESLA,  a anunțat duminică, 6 august, că lupta sa în cuşcă cu CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe rețeaua cunoscută anterior sub numele Twitter, a informat Reuters, preluată de news.ro. În luna iunie, cei doi regi ai reţelelor de socializare s-au […]

Articolul Patronul rețelei de socializare SpaceX, Elon MUSK, se va lupta în cușcă cu Mark ZUCKERBERG, regele Facebook-ului! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/patronul-retelei-de-socializare-spacex-elon-musk-se-va-lupta-in-cusca-cu-mark-zuckerberg-regele-facebook-ului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 august 2023 22:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.